Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiraaa

klaps na gola pupe dwulatka

Polecane posty

Gość aleale...
Kiraa -do szkoły,do szkoły!!!! nie ma tłumaczenia,że jesteś w USA,to nie tłumaczy Twoich błędów i chamstwa.Tzn.że nie przyjedziesz do Polski,na pewno wielu jest szczęśliwych że Cię nie ma.Myj tam kible i siedż na zmywaku,a na necie nie pisz głupot,pisz po angielsku /bo to umiesz/.

jakby ktoś wsadził mi coś w dupe i dodatkowo wpierrdolił, to tez bym pewnie siedział cicho :(

Gość Marcin x
Jak bym miał syna dwuletniego wstał i był nie znośny i by jęczał, że brzuch go boli a potem nie boli później brzuch go boli. To bym wsadził do pupy 50 czopek dziennie.

Gość ___rodzice___
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

Gość To jest kpina
Osobiście uważam że klapsa każdy może dać bo przewaznie dzieci tylko to rusza. Sam przez parę lat zajmowalem się dziecmi w różnym wieku ale tylko jedna dziewczynka Dostala w tylek bo se zasłużyła. Zajmowalem się nia przez 6 lat i w 7 roku życia Dostala w tylek. bolało mnie to ale nic innego już do głowy nie przychodziło. wiem że jej krzywdę zrobiłem ale na klapsa na goly tylek zasluzyla. Biła inne dzieci tylko dlatego że wiedziała że kocham ją jak wlasna coreczke. Ale to przed kara jej nie wybronilo

Gość a po co na gołą?
babsko jest niewyżyte seksualnie i ktoś powinien ją sprać. Oby ten dzieciak nie miał skłonności masochistycznych jak dorośnie.

my reakcjoniści i nasze żony, bijemy dzieci po gołej pupie, bo jesteśmy zawsze napaleni, gdyż nawet seks w małżeństwie jest dla nas zawsze grzechem. Dlatego wyładowujemy się na dzieciach.

Gość a po co na gołą?
TO WASZE DZIECI BĘDĄ W PRZYSZŁOŚCI DEWIANTAMI I ATEISTAMI, BO ZNIENAWIDZĄ TAKĄ RELIGIĘ I WAS PRZY OKAZJI.

Gość a co, marianek
staje ci jak widzisz nagie tyłki swoich dzieci, ty pedofilu

Gość gość
Jakaś nienormalna . Przecież jak daje się czopka to boli tyłek. Wiem bo sama kiedyś dostałam czopka. A ta baba leje mu tyłel to jakaś patologia