Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość len i to duży leń

Nie chce mi się studiować, nie chce mi się nic

Polecane posty

Gość len i to duży leń

Na studiach idzie mi nawet całkiem nieźle, choć trzeba duużo siedzieć i się uczyć. A mi się nie chce. Czuje, że to nie jest dobry kierunek dla mnie. Chyba źle wybrałam, ale nie wiem nawet co mogłaby robić jak nie to... i ogólnie mam mętlik w głowie. Zazdroszczę tym którzy studiują z pasją :/

Gość humorek na dziś
Student zapił się na śmierć, wysiadła mu wątroba po prostu i staje przed św. Piotrem. Ten mówi mu: - No student, do nieba Cię wpuścić nie mogę, ale młodo umarłeś, to dam Ci wybór: chcesz piekło zwykłe, czy studenckie? Student na to: - Studenckie życie mnie zabiło, pójdę jednak do zwykłego piekła. No i jak powiedział, tak się stało. W piekle impreza na całego, alkohol, seks, muzyka... Tylko codziennie wieczorem przychodzi diabeł i każdemu wbija gwoździa w tyłek. Minęło sto lat, aż student pomyślał sobie, że studenci to zawsze mieli lepiej, zniżki, etc. i poszedł do św. Piotra poprosić o przeniesienie do piekła studenckiego. Św. Piotr dał się jakoś przekonać. Następne sto lat student imprezuje, jak przedtem tylko diabła z gwoźdźmi nie ma. Po stu latach jednak przychodzi diabeł z workiem i mówi... - No student... ...SESJA

Gość len i to duży leń
czyli cóż, najgorsze jeszcze przede mną :P

Gość twarzzzzzz
up i mogę się tylko przyłączyć do narzekania. tylko że mi na studiach wcale dobrze nie idzie 🖐️. Ale jak to się mówi, jak wyrzucą cie za drzwi to wróć oknem 🖐️