Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrażona

każdy facet skrzywdzi predzej lub póżniej

Polecane posty

Gość zrażona

Każdy facet skrzywdzi predzej lub póżniej. Zdrada, przemoc... to na porzadku dziennym. Dzieje sie to mniej lub bardziej oficjalnie. Kiedyś myślałam, że ja mam nieudany związek, bo inni wyglądali na takich szczęsliwych... Wystarczyło ich lepiej poznać, żeby okazało się, że to fikcja. Zdrada na delegacji, podbite oko, bo niby uderzyła się drzwiami, albo kochanka o której wiedzą wszyscy tylko nie ukochana żona. Oczywiście czasem kobiety też nie są wiele lepsze. Co z tym światem, Co z tymi ludżmi?

Gość megalol
"Oczywiście czasem kobiety też nie są wiele lepsze" no nie wierzę, cień samokrytyki

Gość przyjazn z podtekstem
wlasnie, gdzie ci mezczyzni :P

Gość 212sexy
Rozkocha i zostawi.

Gość a dlaczego zaraz
zgadzam się z autorką topiku.

Gość wypowiem
ja myślę tak - jest niezwykle mało małżeństw (poważnych związków), w których relacje są naprawdę szczere, bezgranicznie oddani, kochający, wierni ludzie. Prawie we wszystkich są problemy - jak nie zdrada, to picie, jak nie lenistwo to nieudacznictwo, jak nie brak dobrania to znudzenie, brak kasy, dzieci - wciąż problemy, problemy, problemy. To, że niektóre związki wydają nam się "udane" - to pozory, to tylko umiejętność łatwiejszego znoszenia owych trudności. Są ludzie, którzy wytrzymują to, czego inni nawet w myślach nie dopuszczają. Dla jednej zdrada to phi, dla drugiego kobieta fleja to phi. Tak samo z facetami - jedna znosi "krzywdę" druga nie. Dla jednej to "już" powód do rozstania, druga tego nawet nie zauważy. Wiele zależy od wrażliwości, grubości skóry oraz...dopuszczenia lub nie ewentualności bycia solo czyli zaradności kobiety. Te najbardziej silne, wartościowe, z możliwościami totalnej egzystencji solo - pozostają singielkami.

Gość luaksz kafeteria
Czyżby autorka tematu sugerowała,że nie jestem facetem? ;) Zrażona,możesz być pewna,że nie każdy. Jeszcze się o tym przekonasz i tego Ci właśnie życzę-faceta który zmieni Twój pogląd :)

Gość zrażona
lukasz kafeteria jesli jest tak jak piszesz to ze świeczką w reku takich szukać.

Czy ja wiem...my faceci jesteśmy czasem gruboskórni i może czasami popełniamy gafy...ale tak naprawdę większość z nas jej w środku słodziutka jak żelki A-Ku-Ku :)