Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dlaczego zaraz

chyba mam dosc

Polecane posty

Gość a dlaczego zaraz

zabic się nie zabije, ale coś muszę zrobic. Wpisujcie propozycje, jutro wybiorę najlepsza. Jak nic nie wpiszecie, to sie zapiję.

Gość zapij się
winem z rocznika 2038 :P

Gość odejdz od meza
:)

Gość Ewellinka
zakochaj się - miną wszystkie troski jak ręką odjął :)

Gość Ada-85
a jaki masz problem bo nie rozkminiłam?

Gość a dlaczego zaraz
Coś mało tych propozycji. Jedna nie do przyjecia - złoty strzał, bo zabijac się nie mam zamiaru jednak. inna niemozliwa do wykonania - zakochaj sie. Jest i jedna warta rozważenia i tę rozważam, mam wrażenie, że ta osoba wie o czym pisze i trochę mnie to przeraża. No to może więcej dajcie. bez sczegółó co do sytuacji. Co ma zrobic z lekka posuniety w leciech człowiek płci zeńskiej, który ma wszystkiego dosc i stracił motywację do czegokolwiek tudzież radosc życia. No co?!

Gość ma się leczyć z depresji
nie ma na świecie niczego, czego nie można rozwiązać. jeśli ktoś zamyka okno, to na pewno zostawia otwarte drzwi. po jesieni przychodzi kolejna pora roku. wszystko się zmienia. więc i Ty, zmień swoje nastawienie do siebie, i otaczającego Cię świata. życie każdemu z nas mija. wszyscy stajemy się z dnia na dzień starsi ale i wyciągamy wnioski ze wszystkich sytuacji, żeby nie popełniać ich na nowo. spróbuj polubić siebie, zająć się czymś czego nie znasz lub znasz i masz w tym talent. nie wolno tracić czasu na nic nie dające myślenie. życie szybko mija. miej z niego odrobinę radości robiąc coś co lubisz. i jeszcze jedno: nigdy nie wątp w to, że warto żyć. przyjrzyj sie choćby przyrodzie wokół. ona nigdy nie rezygnuje sama z siebie. pozdrawiam.

Gość a dlaczego zaraz
Dzięki za ten głos. To jest cała prawda, tylko oczywiscie mam problem z polubieniem siebie. Wychodzi na to, ze bez tego ani rusz. :( A ja nie umiem, nie lubię się.

Gość koreq
zaloz reklamowke na glowe i mocna ja zawiaz

Gość a dlaczego zaraz
Odpada z powodów podobnych jak złoty strzał. jeszcze nie. :P

jak nie umiesz sobie poradzić sama z polubieniem siebie, zwróć sie do sensownego specjalisty najwidoczniej stanie przed lustrem i mówienie jaka to jesteś wspaniała i piekna u ciebie nie zadziała

Gość a dlaczego zaraz
Jakiego specjalistę masz na myśli? Ze jestem wspaniała itd. powtarzam sobie od kilku lat, nie działa faktycznie.

Gość a dlaczego zaraz
Myślalam o poddaniu sie hipnozie, żeby mnie ktoś ustawił, bo naprawdę już nie wyrabiam. Ale też sie boje. Co o tym myslicie, moze znacie kogos komu to pomogło nieco?

daruj sobie hipnozę.... nie lepiej byłoby z jakimś psychologiem pogadać ?

Gość napisz jaki masz problem
narazie za malo napisalas

Gość a dlaczego zaraz
Obawiam sie, ze to nie pomoze. Ja doskonale wiem, co mi powie psycholog. Jestem dosc obczytaną osobą i wiem, co mówilabym innym w podobnych przypadkach. Nie odbierajcie tego, ze sie chwalę madroscią itp. To tylko stwierdzenie faktu, że pewne prawdy uniwersalne i psychologicznie dobre rady do mnie nie bardzo trafiają.

Gość a dlaczego zaraz
Tu jest ten problem, i to musi wystarczyc: Co ma zrobic z lekka posuniety w leciech człowiek płci zeńskiej, który ma wszystkiego dosc i stracił motywację do czegokolwiek tudzież radosc życia. Moze wpisujcie co tam Wam do głowy przyjdzie. czasem taka burza mózgów daje najmądrzejsze rozwiazanie a przynajmniej kierunek działania.

nie jestem psychologiem....ale widzę, jak rozmowy z takim specjalista pomagają mojej koleżance z pracy w jej problemach niczego nie wiesz, może nie zdajesz sobie sprawy, że twoje problemy wynikaja np. z dzieciństwa albo niepozamykanych spraw z blizej nieokreslonej przeszłosci....

Gość a dlaczego zaraz
ale ja wiem skąd sie wzięły moje problemy, juz to przepracowałam. Sposób wychowania w rodzinie, bynajmniej nie patologicznej, nie bedę wchodzic w szczegóły. Tylko fakt ,że wiem, nie pomaga mi w obecnym życiu. Ladaco, utylizuj co tam chcesz. możesz mój i swój mózg zutylizowac, zrobisz światu przysługę. Nie wiadomo czyim mózgiem większą. :P

Gość a dlaczego zaraz
Dobra, zostawiam ten topik na razie, muszę sie za robotę wziąc, bo nie zając i nie uciekła. Moze w tym czasie ktoś na genialny sposób wpadnie. Jak na razie, to najblizsze dobremu rozwiazaniu jest "rób to co lubisz". Jak sie nie pojawi coś genialnego w swojej prostocie, to postaram sie iśc tą drogą.

najwidoczniej jednak nie zamknełaś tego rozdziału twojego zycia, nie przebaczyłas komuś....zrób to, bo bedzie się za toba wlokło zawsze. to coś nie ma ci pomagać, ale nie przeszkadzać, a przeszkadza

Gość Ewellinka
Jak to nie możesz się zakochać a niby dlaczego nie? :) każdy może i w każdym wieku a ten co Ci jest solą w oku to wiesz... na Madagaskar;) Jak się zajmiesz jakimś hobby to podniesiesz swoją samoocenę i poznasz nowych ludzi, może wśród nich będzie Twoje przeznaczenie? :)