Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elizz666

Jak prac kurtke caloroczna Campus?

Polecane posty

Na metce napisane jest, ze oddzielnie... I czy tu chodzi o to, ze mam odpiac polar i puscic jako 2 prania czy po prostu odpiac a uprac jako jedno pranie?

Ludzie odpowiedzcie... Uprac sama kurtke, i drugie pranie sam polar? Czy tylko odpiac a razem wrzucic do pralki?

Ja wypralam kurtkę męża w rękach i niestety stracila swoje właściwości,po prostu przemaka.Byłam w sklepie,sprzedano mi preparat impregnujący a do prana takich rzeczy mają specjalne środki.Znajoma moja pierze w delikatnym płynie lub szamponie i w rękach.

Ale na metce jest ze mozna prac w pralce ale zmniejszyc obroty, i ustawic dodatkowe plukanie, a po praniu niezwlocznie rozwiesic z dala od jakichkolwiek grzejnikow, i prac w plynie do prania. I ze zaleca sie impregnacje raz w sezonie.

Ja nie moge znalezc zadnych plynow do prania takich fachowych dla takich kurtek Campusa. Wiec nie wiem dlaczego kurtka ktora upralas zaczela przemakac...

Impregnaty znalazlam. Tylko zastanawiam sie czy prac jako 2 prania-oddzielnie polar i kurtka, czy mozna odpiac ale razem uprac w jednym praniu...

Na męża kurtce też tak było.Wiem że na perwno nie wolno w proszku tylko w delikatnych płynach.A wracając do tego czy razem czy osobno to chyba odczep i pierz razem.Szybciej wyschnie.powodzenia

Na wszelki wypadek odpielam i w dwoch praniach oddzielnie upralam:) Bardzo lubie ta kurtke i nie chce zeby cos nie halo bylo.

Wlasnie w Pervoll'u upralam. To dobry plyn. Zadne tam jakies badziewia jak Wirek,itp.

Sprawdź na allegro w sport i turystyka wpisz płyn do prania.Ja kupiłam tylko impregnat w aerozolu tez 39zł.Może coś zadziala.Pozdrawiam