Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Q u e e n xD

Amstaff..

Polecane posty

Dlaczego w ludziach tyle nienawiści? Przeglądałam interent i oglądałam pieski... ludzie kupują amstaffy dla lansu... pozniej zostawiaja je np.na torach tramwajowych, porzucają w lesie, oddaja komus lub najczesciej do schroniska bo psiak juz mu nie potrzebny...;/ eh.. plakac sie chce.. Dlaczego ludzie tak robia?? Sama jestem posaidaczka suni tej rasy, uwazam ze ludzie sa nie odpowiedzialni i gluuuuuuupi.... oto moja niunia: http://photos.nasza-klasa.pl/14592056/19/other/std/e8873ae184.jpeg

Gość vnbvn
straszne sa te psy

Gość arahrjsybg
cudo:)

ludzie są podli i Ty ponizej tez napewno, pies to tylko pies, jaki jest to tylko zaslug czy tez wina czlowieka! a ludzie sa bardziej starszni niz psy!!

Gość a ja lubię wszstkie psiaki
ludzie bardzo boją się tych psów ale one wcale nie są groźne. Poza tym tak jak ktoś napisał to jaki jest pies jest tylko winą czy zasługą człowieka. Ja np znalazłam owczarka nizinnego. Tzn znalazłam... Błąkał mi się pod domem,cały w ranach. Od razu postanowiłam wziąć go do domu ale gdy podeszłam warczał. Bal się biedak. Ale zaczęłam mu co dzień zanosić jedzenie i wodę siedziałam kawałek dalej gdy jadł...Trwało to całe lato i jesień. Ludzie mówili mi,że powinni się go odstrzelić a nie dokarmiać. W końcu zaufał mi na tyle,że wszedł za mną do domu. Jeszcze przez długi czas nie dawał się dotykać,warczał-podejrzewam,że był bity bo był dosłownie cały w ranach. Ale byłam cierpliwa. W końcu pewnego dnia sam się obok mnie położył. Teraz po ponad roku jest łagodny jak baranek. Jeśli psa bijemy,unikamy,drażnimy jest agresywny bo nie ufa po prostu,boi się. Jeśli okaże się mu serce odwdzięczy się tym samym:)