Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina1985

czy jest ktos z high wycombe?

Polecane posty

Gość ona5
czy jest ktos kto sie nudzi z High Wycombe?jestem to od 2 tyg,zero znajomych,nowe miejsce i wogole,chyba wariuje :)

Gość frida84
czesc, mieszkamy w high wycombe od kilku miesiecy, chetnie poznam znajomych, wymienie info itp mam 3 letnia coreczke galach.joanna@gmail.com pozdrawiam asia

Gość Katarzynagabi
Czesc dziewczyny ja mieszkam od 3 miesiecy w HW. Nigdzie nie wychodze siedze sama w domu nudzi mi sie okropnie:(( Moze bysmy zoorganizowały jakieś babskie spotkanie?

Hej dziewczyny mam 25 lat,mieszkam tu od ponad 2 lat>mam core 5 lat i synka 3 latka.CHectnie poznam kogos,nie znam tu zadnych Polek:)piszcie jak cos aneta.nizio@ahoo.co.uk

Gość Katarzynagabi
hmm no wlasnie nie wiem moze cos zaproponujecie Kobietki? ja mam 22 lata jestem teraz w 5-tym miesiacy ciazy, siedze w domu nudzi mi sie okropnie :) wiec z checia wyszlabym na jakas kawe, poznac nowych ludzi :)

Gość ona5
jestem jak najbardziej za jakims spotkankiem :) kto jest dostepny? :)

Ale to może każda która chce się spotkać podałaby jakiś kontakt do siebie żeby się dokładnie zgadać? mój nr gg. 1781214 , łatwiej nam będzie się umówić na jakiś termin poza forum chyba :P

Gość kanapki ze schabem pieczonym
a jest tu może ktoś z Croydon z Londynie? Jak tam jest? Lada chwila wyjeźdzam tamdo pracy,ja narazie jeszcze w PL,ale czekam tylko na telefon.

Gość anks
hej jestem mama 3-letniego synka i z przyjemnoscia umowie sie na kawke;) moj adresik anksenamun1@interia.eu

Gość niesia877
hej jestem mama 3 letniej coreczki chetnie poznam inne mamy z high wycombe

Hej jestem mamą 4 letniego Kubusia, własnie z partnerem zamieszkaliśmy w high wycombe. Chętnie poznam jakieś mamy, bo nudzimy się jak nie wiem :) Szukamy tez oboje pracy, więc jeżeli ktoś by mógł nam pomuc byli byśmy bardzo wdzięczni... :) Pozdrawiam Marta

Gość alexia993
Mam zapytanie... Jak najszybciej dostac sie z Londynu do High Wycombe? Jakim srodkiem transportu, skad, ile czasu i jaka cena za bilet?

Gość Mufa12
Witajcie Mam na imię Magda. Mieszkamy z mężem oraz z 6-cioletnim synkiem w High Wycombe. Chętnie bym poznała kogoś z okolicy na wypady z dziecmi do parku czy na pogaduchy przy kawce. Piszcie na adres mag812@interia.pl

Gość nataliaa020
Witam! Mieszkam w High Wycombe i mam dwójkę dzieci córkę 5 lat i synka 3 latka. Chętnie poznam nowe osoby, mamy z dziećmi, mój e-mail: nataliaaa020@gazeta.pl Pozdrawiam.

Gość aaga25uk
Czesc wszystkim. Niedlugo bede mama, pracuje na part-time i mieszkam przy High Street. Nie znam tu nikogo i bardzo chetnie spotkam sie na kawke, lunch lub spacer w parku. Mam 25 lat i moj email to aagnieszka881@gmail.com

Gość gość
Hej, mam 28 lat, 1,5 rocznego synka i niedługo przeprowadzam się do High Wycombe. Chętnie poznam inne mamy:) Zagląda tu jeszcze ktoś ???? :)

Gość gość
hey od miesiaca mieszkam w high wycombe i szukam jakies psiapsiolki mam 26 lat i 3 miesiecznego synka. moje hobby to jezdzenie motorem no i zakupy :) pozdrawiam asia.87@buziaczek.pl

Gość judka3001
hej jest tu jeszcze ktoś? :) od miesiąca mieszkam w high wycombe,strasznie sie nudze siedzac w domu,chetnie poznalabym jakas fajna kolezanke :) do pogadania i kawki :)) pozdrawiam Judyta

Gość gość
Czesc dziewczyny , czy jeszcze ktoś tu zagląda ? Jeżeli tak to odezwijcie się do mnie na karolajna.galeska@vp.pl , nie długo się przeprowadzam z moim dwu latkiem i nie znam tam nikogo , chętnie poznam dziewczyny , pozdrawiam

Gość Antosia high Wycombe
Hej ja mieszkam w high Wycombe od 2 tygodni. I ciężko mi jest znaleźć ty jakiekolwiek prace. Antosia

Gość gość
Hej, ja wlasnie sie przeprowadzac bede do High Wycombe w Sobote i nie bede tam nikogo znala. Jesli ktos jest chetny do spotkania sie piszcie: jm.czachor@gmail.com