Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola27

szukam odpowiedzi

Polecane posty

Gość ola27

W sierpniu poznałam przez stronę internetową chłopaka, jestem pewna że nie jest w żadnym związku z inną kobnietą ponieważ go znam,on mnie niestety nie, rozmawiamy codziennie pisząc, ale do tej pory sie nie widzielismy, pomimo, iż wychodziłam z propozycją spotkania, zupełnie nie wiem co co mam dalej robic ... przeciez to nie ma sensu...a jednak nadal sie łudzę, czy ktoś z Was przeżył coś takiego??? prosze o sensowne odpowiedzi, a nie tylko krytykę chociaż i taka jest czasami potrzebna:))) Pozdrawiam

Gość ciekawa historia
To długo razem piszecie. Twierdzisz, że go znasz, tzn. wiesz kim on jest? Wiesz jak wygląda? Dziwne, że nie chce się spotkać. Nie zaintrygowałaś go? W jaki sposób się do Ciebie odnosi, co pisze o Tobie, że nie chce się spotkać?

To inteligentny, grzeczny mężczyzna, rozmawiamy na wszystkie tematy , bez podtekstów erotycznych i może tym mnie ujął...

Gość marjamaria
czemu w klubie i czemu obstawiasz się znajomymi? Pierwsze spotkanie powinno być w przyjemnej knajpce. Będziecie mogli porozmawiać przy kawie lub herbacie. Zaproponuj mu to, jak się i tym razem wymiga, to go sobie odpuść.

Gość ciekawa historia
No właśnie, pewnie krępował się, mógł nie być pewien jak się będziesz zachowywała, zresztą w większym gronie byłabyś mniej naturalna, bo Twoi znajomi by się Wam przyglądali. Takie spotkania powinny odbywać się bez osób trzecich, jak pisze Poprzedniczka w jakiejś spokojnej knajpce, kawiarni, a potem dopiero zaprosić go na imprezę.

Gość ciekawa historia
Poza tym, rozmawialiście po tej propozycji, tłumaczył się? Postaw się na jego miejscu, czy chciałabyś iść do klubu, gdzie byłby ten facet, ale i pełno jego znajomych, nie czułabyś się niezręcznie ? No chyba, że jesteś tak towarzyska, że nie krępują Cię takie sytuacje.

Macie rację to nie był najlepszy pomysł z klubem ale wyłpłynął impulsywnie i prosto z serca. Rozmawialiśmy póżniej wytłumaczył się, uogólniając że zatrzymały go obowiązki domowe , a potem nie miał już siły.Wierzę, że i tak bywa, ale co dalej???

moze boi sie Twojej reakcji jak go zobaczysz... moze ma kompleksy bo jest brzydki... albo ma jakas wade o ktorej nie wiesz i sie wstydzi...moze tez byc opcja ze chce po prostu tylko z Toba pisac nic wiecej...

Gość ciekawa historia
Nie napisałaś nic więcej, jak wyglądają Wasze "relacje". Czy pisze coś o związkach, kobietach, jak podchodzi do tych kwestii. Jeżeli jesteś pewna, że On nie jest w związku to dziwne, że nie wychodzi z propozycją spotkania..

Gość kokjiuh
Ja z moim pisalismy miesiac codziennie i nocami.Sam chcial sie spotkac. Mamy teraz coreczke-Cudo i jestesmy szczesliwi.

Nie pisze nigdy o relacjach z kobietami "ani słóweczka", prawdopodobnie jest też nieśmiały..., ale może w końcu mógłby pomyśleć, że jeżeli już ktoś się nim zainteresował to może warto dać mu szansę...prawda? przynajmniej spotkania a pierwsze lub kolejne wiele by wyjaśniło:) Dziękuję za podpowiedzi:)) życzę ciepłego dnia:))