Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja bym .

sprawdzi mi to ktos?? list motywacyjny

Polecane posty

Gość a ja bym .

co o tym myslicie?? jesli cos nie tak to co??:: W odpowiedzi na Państwa ofertę pracy, chciałabym przedstawić swoją kandydaturę na stanowisko Sprzedawcy. Dzięki łatwości nawiązywania kontaktów, szybkiemu dostosowaniu się do zmian oraz pracowitości, stawiane przede mną zadania nigdy nie stanowiły dla mnie problemu. Lubię pracę zespołową, ale sprawdzam się również w pracy indywidualnej. Jestem otwarta na nowe doświadczenia oraz konsekwentna w działaniu, dzięki czemu nie mam problemów z adaptacją w nowym środowisku. Doświadczenie zawodowe które zdobylam podczas miesiecznego szkolenie w butiku ****** w ******* napewno okaże sie przydatne. Jestem osobą komunikatywną, bardzo szybko aklimatyzującą się w nowym otoczeniu. Potrafię sprawnie pracować w sytuacjach stresowych,poważnie traktuję wykonywaną pracę i sumiennie wywiązuję się z powierzanych mi obowiązków. Uchodzę za osobę zgodnie współpracującą w większym zespole pracowników. Moim atutem jest też dyspozycyjność i gotowość do podejmowania nowych wyzwań. Lubię pracę z klientami i dlatego uważam, że jestem odpowiednią osobą na stanowisko sprzedawcy. Jeśli moja oferta okaże się dla Państwa interesująca, uprzejmie proszę o kontakt

"na pewno" piszemy rozłącznie....poza tym jest w porządku:) Powodzenia!

Gość a ja bym .
Dzieki:) Mi jakos ten fragment nie pasuje: "Doświadczenie zawodowe które zdobylam podczas miesiecznego szkolenie w butiku ****** w ******* napewno okaże sie przydatne." Jak mogłabym go zmienic?? wydaje mi sie ze cos w nim ejst nie tak tylko nie wiem co..

Dzięki szkoleniu w firmie x zdobyłam dodatkowe umiejętności, które z pewnością zaowocują rzetelna pracą w Panstwa firmie.

Gość a ja bym .
O:) Dzieki. czyli reszta ok?? moge cos takiego wyslac czy zmienilibyscie cos jesczze??

Reszta w porządku, nie cuduj więcej, bo ma byc konkretnie i na temat, a nie lanie wody...;)

Gość a ja bym .
Dzieki:)

Gość piekna magdalena
Po 1 specjaliści od rekrutacjii doskonale wiedzą, że nie ma osoby która jest dobra i w pracy zespołowej i indywidualnej, więc wybierz jedno z dwóch a po drugie w liście nie powinno się płaszczyć typu uprzejmie poroszę o kontakt, tylko trzeba się wprosić na rozmowę, np. więcej informacji udzielę na spotkaniu w wyznaczonym przez Państwa terminie. Powodzenia