Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kumka-gumka

Czy dostal ktos prace........

Polecane posty

Czy dostal ktos z Was prace ,wysylajac swoje oferty przez internet? albo chociaz zostal zaproszony na rozmowe?,bo ja juz zwatpilam w autentycznosc ogloszen ,,dam prace''. Czy to mozliwe,ze wysylajac chyba ze 30 aplikacji nie dostalam zadnej odpowiedzi?,czy moze tylko ja mam pecha? Prosze odpowiedzie,jesli mieliscie jakiekolwiek doswiadczenia tego typu.

Gość tak mozliwe
ja wysyłałam do konretnych ws ogłoszeń a nie jak popadnie i też nie dostawałam. od czasu zaproszenie na jakieś grupowe rozmowy kwalifikacyjne. Nie raz widac że aplikacje wysłało z 600osób wiec masz szanse 1x200 kiedy zapraszają 4 osoby

Gość A-grafka
bardzo mozliwe... ja tez wysyłam mnostwo cv i lm. Czasem sie zastanawiam czy mojej wiadomosci nie traktuja jako spam... ostatnio mialam zabawna sytuacje, zaproszono mnie na rozmowe, (juz) bezposrednio do dyrektora - wyłoniono 4 osoby w tym mnie i jakiez bylo moje zdziwienie gdy pan z miejsca oswiadczył ze oni szukaja kogos po prawie ( ja po zarzadzaniu i koncze rachunkowosc),ale zaprosil mnie tylko dlatego ze chcial mnie poznac i powiedziec ze 3 miesiace temu szukali analityka.... masakra,chciałam uciec.... ale spedziłam z panem godzine na milej rozmowie (podczas ktorej opowiadalam o mojej pracy mgr) i na zakonczenie powiedzial mi no szkoda szkoda....

Gość GEORGIA 2666
Ja zmianiałam prace. na jakies 50 wysłanych było 10 telefonow, z czego pojechałam na 4 spotkania i wybrałam 2 sensowne firmy.

Ja tez wysylam tylko na konkretne ogloszenia w/g kwalifikacji i zwracam uwage na zgloszone kandydatury,ale sama nie wiem czy jest sens,bo np. wyslalam aplikacje na konkretne ogloszenia nie dostalam zadnej odpowiedzi a po dwoch dniach jest wznowienie tego samego ogloszenia. Dlatego mysle,ze jezeli jest jakas rzetelna firma,to powinna odpowiedziec nawet odmownie,ale odpowiedziec.

Ja dostałam pracę. Szukałam pracy TYLKO wysyłając aplikacje na internetowe ogłoszenia. Wszystkich cv nie wiem ile wysłałam, ale na pewno kilkadziesiąt, byłam na 7 rozmowach kwalifikacyjnych - na tej 7 dostałam super pracę. Może masz źle zrobione cv, może za słabo wierzysz, że Ci się uda. Ja WIEDZIAŁAM, że znajdę pracę i znalazłam.

Ja szukam od lipca pracy.... Dostalam moze 5 zaproszen na rozmowe... Zadna nie skonczyla sie zatrudnieniem. Jestem po licencjacie, nie bedzie to moja pierwsza praca... Takze nie potrafie zrozumiec dlaczego tak sie dzieje... Kolezanka ze studiow szuka od maja i tez jeszcze nic nie znalazla... :o

Gość cvineczka
ja jeszcze pracy nie dostalam ale na kilku romowach bylam............

Dziekuje Wam za odpowiedzi. Pozostalo mi uzbroic sie w cierpliwosc i wysylac dalej swoje odpowiedzi na ogloszenia. C.V w/g innych mam dobre,listy motywacyjne rowniez konkretne,wiec to chyba poprostu pech.

Gość a ja bym .
najlepiej osobiscie zaniesc cv i lm. ja tak robilam i w dwa tygodnie znalazlam prace... a teraz musze szukac znowu bo szefowa stwierdzila ze nie ma kasy na utrzymywanie dwóch dziewczym. a ze jedna z nich ejst jej corka to ja polecialam:(