Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby born czy agatka

baby born czy agatka?

Polecane posty

Czesc! Idzie Mikołaj a z nim prezenty Chce kupic mojej 3-latce lalke... Wiem o niej tyle: ma być fajna, ma być trwała, ma ją zaciekawić i ma ją rozwijać.... POMOCY!! Patrze na allegro a tych lalek jest tysiące... ceny od minimalnych do maksymalnych... siusiające,płaczące, u lekarza, u fryzjera, pływające i chrapiące... Baby born, agatka, sylwia..... itp a tak sie zastanawiam czym tak naprawde sie roznia te lalki? Chou chou , agatka i baby born? Czy nie placi sie tylko za marke? proszę o poradę jaka? Dziękuje

Gość symantyka
kup baby anabell. tańsza od baby born i od chu chu. a agatka jest paskudna

Gość Moja cora
od swojego chrzestnego dostala Agatke,ktora placze,mowi 'mama" "tata",smieje sie.Do lalki dolaczona byla grzechotka i butelka do karmienia-przy jedzeniu lalka fajnie rusza buzia,jakby pila cos z tej butelki:)Mala miala ogromna frajde..Nie psuje sie,nic sie z nia nie dzieje..Kosztowala cos okolo 150 zl-moze i mniej-ale naprawde warto..Do tego ma ubranko i taka fajna czapeczke..Cos jescze bylo w tym zestawie,ale w tej chwili nie pamietam-coreczka dostala ten prezent na roczek:)Pozdrawiam:_))

Gość Juz ci jeden temat
na ciazowym nie wystarczy???!! :O

Gość ojejkuuuuuuuu
kolejny niemowlak w domu???? czy innych lalek juz nie ma?

Gość pewnieze sa
dziesiatki albo i setki,ale teraz mala sama bawi sie w opiekuncza mame:)Ma dwa latka obecnie:)Nie przeszkadzaly mi dwa niemowlaki w domu:)))

nie wystarczy bo chce poznac opinie innych mam, jak ci to przeszkadza to nie czytaj! czy ktos ci kaze tu wchodzic i czytac?

Gość ja swego czasu kupiłam
swoim córkom chu chu i to naprawdę świetne lalki - zresztą sprawne da dziś, chociaż moje dziewczyny wyrosły już z lalek. A więc te lalki wyglądają bardzo realistycznie jak prawdziwe niemowlaki, mają bardzo realistyczne odgłosy- są na baterie. Moje dziewczyny były zachwycone i długo się nimi bawiły. Natomiast miały też wcześniej baby born i muszę powiedzieć, że nic specjalnego, radochę miały tylko z nocnika i pampersów ale sama lalka to tak sobie.