Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość green_land

PILNE - szukam dobrego jasnowidza, tarocisty...

Polecane posty

Gość green_land

Od 1,5 roku mam ogromne problemy, których mimo wysiłków nie daje się przezwyciężyć:/ Mężowi ukradziono firmę, między nami fatalnie, właściwie nie mam środków do życia, a zapowiada się ze będzie jeszcze gorzej... Nie wiem, czy to przekleństwo /dosłownie/, czy fatum;( Szukam dobrego np. jasnowidza, kogoś, kto będzie mógł mi pomóc, kto da nadzieję, wskaże kierunek, może drogę. Szkoda, ze Akhara Jussuf Mustafa nie żyje - był najlepszy:) Proszę, pomózcie mi...

Gość tita71
Zapraszam na seans z tarotem: szczegółową analizę rzeczywistości, ujawnienie treści nieświadomych, sprawdzenie tendencji na przyszłość, poradnictwo i wybór najlepszego rozwiązania, pracę nad rozwojem osobistym, analizę zwiazków partnerskich.

nie ufaj wiedźmom! one niszczą życie! idź do dobrego egzorcysty! tylko księdza egzorcysty nie jakiegoś szarlatana!

Gość taka jednnna jej
ja jestem jasnowidzem od dziecka tylko nigdy na tym nie zarabialam. tylko jasnowidztwo to nie jest na zawolanie. czasami moge wysnic cos co jest, bylo lub bedzie lub zobaczyc np. czyjes uczucia i podstepy. nie uzywam kart.

Gość ??
za niewielką opłatą to tylko polecam wormars / znajdziesz go na google Pozdrawiam

Gość gość
Polecam panią Agnieszkę - daje opinie nie te które sie chce usłyszeć ale te które są prawdziwe. Bardzo mi pomogła - pani Agnieszka z EzoterycznePorady.pl

Gość gość
Ciemno to widze:-)

Polecam pomoc człowieka ktory naprawde posiada dar. Dwa razy korzystalam z uslug i jestem wdzieczna za pomoc. Wszystko co powiedzial sprawdzilo sie.Jest godny zaufania. Konkretny rzeczowy czlowiek.Podaje adres mailowy.Byc moze ktos potrzebuje konkretow lub pomocy. wyzszewibracje@gmail.com