Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fertiiiiii

FERTI-MED Bielsko Biała - Klinika Leczenia Niepłodności. OPINIE !!!

Polecane posty

Do Ferti-Medu trafiliśmy przez przypadek i jesteśmy bardzo zadowoleni :) dziękujemy za prawie dwa lata cierpliwości pani doktor i pani Dorotce za wyrozumiałość w ciągłym dzwonieniu.Warto jest walczyć o marzenia-bo nasze nareszcie się spełniło :) pozdrawiamy

Kilka lat temu mieliśmy pierwszą możliwość poznania tek kliniki, ale zrezygnowaliśmy po pierwszej wizycie. Pani doktor usilnie próbowała wmówić mi chorobę, której nie posiadam. Wcale nie słuchała co mamy jej do powiedzenia i praktycznie jeszcze bez żadnych badań stwierdziła, że mam PCOS i w tym przypadku tylko w gre wchodzi in vitro i nic więcej. Nawet nie chciała słyszeć, że są inne metody. Wręcz kategorycznie powiedziała, że jeżeli nie decydujemy się na in vitro to do widzenia. Oczywiście ja byłam pewna że nie mam PCOS, bo regularnie chodzę do lekarza i jakoś do tej pory nikt nie stwierdził u mnie tej choroby. Żeby się jeszcze upewnić poszłam potem do kilku znanych lekarzy w Bielsku i Katowicach i żaden z nich nie potwierdził diagnozy pani doktor z Ferimedu, wręcz przeciwnie nie było żadnych podstaw do wydania takiej opinii. Za pomocą oszustwa chciała nas koniecznie namówić na in vitro. Po jakims czasie postanowiliśmy zapomnieć o złym wrażeniu jakie wywarła na nas ta "klinika" w BB i pełni entuzjazmu umówiliśmy się na wizytę. Przy rejestracji bez przerwy nam przeszkadzano. Kilka razy pani rejestratorka kazała nam czekać w poczekalni i potem gdy nas poprosiła to znów ktoś przerywał rozmowę i tak kilkakrotnie. Pani doktor kręciła się po korytarzu jakby się jej nudziło. Z pacjentami rozmawiała na korytarzu, nie przejmując się, że inni wszystko słyszą. Wreszcie po pół godzinie próby zarejestrowania się pani w rejestracji stwierdziła, że pani doktor ewentualnie nas przyjmie (a byliśmy na ten dzień zapisani), ale nie ma pewności, że podejmnie się leczenia, bo byliśmy kiedyś już u nich. Niestety kolejny raz bardzo się zawiodłam, nie udało się spróbować jeszcze raz i tylko potwierdziło się nasze przekonanie o bezsensowności podejmowania leczenia w tej klinnice. W cale już mnie nie dziwi, że terminy są od ręki a w poczekalni nie ma tłumów.

Gość DASIAK
WITAM, NIGDY NIE BYLAM W TEJJ KLINICE ALE NIEDAWONO WYSLALA MAILA DO 4 KLINIK LECZENIA NIEPLODNOSCI I ODPOWIEDZ JAKA OD NICH UZYSKALAM NIE ZA BARDZO MNIE DO NICH PRZEKONALA. LECZE SIE U DR KOCHAJ, MA SWOJ GABINET NA OSIEDLU KARPACKIM, JEST ORDYNATOWERM W SZPITALU. POWODZENIA

Gość gość
Witam Dzięki Ferti-Med mam 3 tygodniowego synka:) Pierwsza próba icsi udana:) Nie wiem czy to umiejetnosci Pani doktor czy moje modlitwy ale czy to ważne. Najważniejsze że jest i teraz śpi sobie spokojnie w swoim łóżeczku. Życzę wszystkim starającym się aby spotkali na swojej drodze ludzi którzy im pomogą. Ja spotkałam Panią dr Giesner:)

Gość Malwinka123
Witam dzięki Klinice i wspaniałej Pani Doktor zostałam mama bliźniaków. Moja wdzięczność jest ogromna, jeszcze raz bardzo dziękuje. Pani Doktor jest osoba z ogromna wiedza i wynikami dzialan. Dziękuje. Dzieci rozwijają sie wspaniale każdemu życzę takich efektów. Serdecznie polecam Klinike.

Gość gość
Witam Mam już swoje lata (36) zawsze marzyłam o dziecku i ciągle myślałam, że w końcu uda mi się znaleźć kogoś odpowiedniego, z którym mogłabym założyć rodzinę.Pragnienie dziecka jest bardzo silne a ja nie potrafię iść z byle kim do łóżka tylko żeby zajść, obecnie myślę o inseminacji. Będę z Wami szczera NIE WIEM JAK MAM SIĘ DO TEGO ZABRAĆ :( . Nie wiem czy najpierw nie porozmawiać z moim lekarzem ginekologiem o tym, chodzę co pół roku i ogólnie wszystko jest ok, może da mi skierowanie na inseminację bo obiło mi się o uszy, że Ferti-Med ma umowę z NFZ