Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trudne pytania............

Dziewictwo

Polecane posty

Mam pytanie do pań kiedy straciłyście dziewictwo - w jakim wieku?

Gość NatainaaNattie
19lat

Gość illooo
21 lat :)

Gość Najszczęśliwsza
W wieku 24 lat , teraz mam 25 i za pół roku poślubię mojego ukochanego , pierwszego ;-)

Najszczęśliwsza - illooo - ukłony dla Was, mało jest na tym świecie kobiet które po 20-stce utraciły wianuszek :)

hm...jestem z dziewczyną od 2 lat (ona ma 21 lat a ja 23) i miesiąc temu kochaliśmy się pierwszy raz, przed stosunkiem mówiła że jest dziewicą ,no i z zachowania nią była, taka wstydliwa, ale gdy w nią wszedłem nie poczułem błony dziewiczej i jej też nie bolało chyba za bardzo...czy mogła ją starcić w jakiś sposób?Kocham ją i jej wierze że była dziewicą nawet bez tej błonki w pochwie... Jak myślicie drogie panie?

Gość jak myslimy drogi panie
A tak że błona dziewicza ma różńe kształty i nie zawsze utrata dziewctwa sprawia ból i facet nie poczuje że własnie kogoś rozdziewiczył

Gość he he...
czlowieku... blona to nie cos mega grubego ciezkiego do przejscia.... mogla miec naturalnie uszkodzon badz nie wyksztalcona i to nie ma znaczenia...

"Może to nastąpić podczas intensywnych ćwiczeń gimnastycznych, jazdy na rowerze, używania tamponów albo pettingu, kiedy partner wkłada do pochwy kobiety palce albo wibrator". Możliwe że właśnie od któryś z tych rzeczy utraciła błonę dziewiczą. A mogła podczas badania ginekologicznego?Bo była u lekarza przed naszym stosunkiem i ją lekarz badał przez pochwę, czy to możliwe?

Widze że nikt się nie orientuje w tych sprawach?

Gość Niezdecydowana ifv
Miałam 24 lata. Byłam w związku 4 letnim, w którym nie dałam się rozdziewiczyc, bo byłam za młoda, pozniej bylam w 2 letnim i tez nic, dopiero w trzecim sie udalo.

Gość jfkrfvmdmdf
ja pierd. gosciu przeciez dostales juz odpowiedz, co za palant dziewice nie zawsze krwawia ja krwawilam przez tydzien a moja przyjaciolka miala ledwo kropelke krwi na bieliznie

Gość to była piękna noc
A Ja krwawiłam, jak cholera, ale pierwszy raz był najpiękniejszym sexem w moim życiu. Takiego podniecenia i przyjemności nie czułam więcej, ból był przez sekundę a później całą noc się kochaliśmy. Było super.

Gość reat
21. Jestem teraz żoną tego "pierwszego".

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaa
19

Gość kocjhdmsznf
zazdroszczę tym co maja jednego faceta, ja dlugo zwlekalam z sexem bo wiedzialam ze jak posmakuje to sie rozkoszuje i przepadne, w ten sposob, od 4 latach, zmienialam partnerow 6 razy, i przy tym zostane do smierci, bo sex mi juz nie bije na glowe

ale mogła starcić dziewictwo przez badanie przze pochwe? TAK LUB NIE?

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaa
Istnieje taka mozliwosc, zalezy od tego jak lekarz podszedl do tego badania. Bo troche inaczej bada się dziewicę, a inaczej kobietę która już współżyła

ssdsdsdsdsds - sam lub sama jesteś obleśny/a...broszka mojej kochanej jest cudowna :) Ech, bo mówiła że jak ją badał lekarz to troche ją zabolało, więc stąd wysuwam te przypuszczenia, ale może faktycznie miała cienką błonę dziewiczą że nawet nie poczułem ...