Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andaluzyjka

mam problem

Polecane posty

Gość andaluzyjka

nie wiem jak postapić.Ktoś załatwił mi prace (bez mojej prośby i wiedzy)Chciał dobrze,chciał mi pomóc bo wie że jestem długo bez pracy.Ucieszyłam sie bardzo bo powiedział ze to praca na 3 godzinki i po sprawie.Gdy poszłam na rozmowę to nie bylo juz tak różowo ,nie na 3 godz tylko na 8,duzo chodzenia po miescie.Chciałabym zrezygnować a głupio mi przed osobą która to załatwiała.Mam iść i sie męczyć?Zgodzić sie bo tak wypada?

Gość fgfddgdfhg
olej sprawę

Gość babcia krysia
oddaj mi te prace, jesli Ci tak ciazy :o

Bez sensu byłoby iść do pracy "na siłę", tym bardziej bez sensu byłoby podjąć się jej, bo załatwił nam ją znajomy. Powiedz temu komuś, że bardzo dziękujesz za pamięć i troskę, ale niestety praca Ci nie odpowiada i już. Swoją drogą to zapytam: 8 godzin pracy to dużo???

Gość andaluzyjka
spodziewałam sie takich odpowiedzi.Powiem tak-jesteś księgową a dostajesz prace sprzątaczki.Tak to mniej wiecej wyglada.Bardzo na pracy mi nie zalezy.Chodzi o postapienie względem osoby kóra chciała pomóc ale tak naprawdę wcale nie pomogła

Gość andaluzyjka
i nie chodzi czy 8 godz to duzo tylko że dzwoniąc ktos mówi ze na 3 godz a okazuje sie że 8.

Gość andaluzyjka
i to nie jest praca na stałe tylko staż ,a staz jakbym chciała to mogę załatwic w wielu fajniejszych miejscach.Darmowy pracownik kazdemu sie przyda

Gość andaluzyjka
nie komentujcie wiec że wybrzydzam,że pracowac mi sie nie chce itp tylko jak postąpić wobec tej osoby

Gość co to za praca
że dużo latania po mieście