Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem to pytam

Brac dalej czy przestac? o to jest pytanie! Prosze o pomoc kobietki!

Polecane posty

Gość nie wiem to pytam

Mam maly problemik i chcialam sie poradzic was kobietki, bo zanim skontakuje sie z moim ginekologiem i dostane sie tam na wizyte to minie dosyc sporo czasu. otoz jak wiadomo zaczynajac brac abletki anty pierwsz apigulke powinno sie przyjac w pierwszy dzien okresu... taki wlasnie mialam plan.. czekalam czekalam okres spoznia sie juz ponad dwa tygodnie (robilam test, nie jestem w ciazy) ostatnio chorowalam i nie sypialam zbyt dobrze a do tego stresy w pracy, 3 dni temu zaczelam krwawic pomyslalam ze sie zaczelo wiec wzielam pierwsza tabletke, ale na drugi dzien po okresie ani sladu mimo to wzielam druga tabletke/...... dzis bedzie kolej na czwarta pigulke a okresu dalej ani sladu... i teraz moje pytanie powinnam przestac brac pigulki czy jak juz zaczelam to powinnam dokonczyc opakowanie bez wzgledu na to czy okres przyjdzie czy nie???? tak wiem ze musze isc do lekarza i pojde ale odpowiedzi potrzebuje na dzis a wizyte bede miala w przyszlym tygodniu. Osoby ktore nie chca mi pomoc i odpowiedziec na moje watpliwosci prosze o nie komentowanie. Dzieki!!

Gość trallllaalala
mysle, ze bierz dalej. okres mogl sie skonczyc tak szybko wlasnie przez tabletke. tak mi sie wydaje. ja bym juz brala, za duze zamieszanie wywolasz odstawiajac teraz i co potem, bedziesz miala "nadgryzione" opakowanie, ktore na nic Ci sie nie przyda

Gość nie wiem to pytam
wlasnie dlatego nie usmiecha mi sie przerwanie po 3 tabletkach bo nie chce namieszac sobie w organizmie wtedy juz wogole nie bede wiedziala co jest okresem a co nie. Tylko czy to jest mozliwe ze przez jedna tabletke wstrzymalam sobie miesiaczke :/

Gość nie wiem to pytam
nikt oprocz jednej osoby mi nie pomoze?

Gość nie wiem to pytam
halo!?

Bierz dalej. Okres od tabletki mógł zniknąć, choć może nie tak natychmiastowo... Natomiast mi ginekolog wyraźnie powtarzał, że jak zaczęłaś brac opakowanie to lepiej wziąć do końca niż szokować organizm przerywaniem. Pozdrawiam

bierz dalej, okresu nie ma może bo wzięłaś tabletkę. na wszelki wypadek zabezpieczaj się przez całe opakowanie.