Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mami20

jak uswiadomic mu ze zle robi.....???

Polecane posty

Jestem w 8 miesiacu ciazy i nie umiem sie dogadac z facetem.... bardzo sie zmienil z byle powodu krzyczy mniej okazuje mi uczuc wszystko w domu musze sama robic praktycznie w niczym mi nie pomaga tyle co pali w centralnym nic wiecej caly czas zeje w stresie zeby nie krzyczal jak przyjedzie z pracy zeby wszystko bylo po jego mysli mam juz tego dosyc wiele razy chcialam z nim o tym po rozmawiac z nim ale on nie mial czasu nie wiem jak do niego dotrzec zeby sie zmienila bo jezeli nie bedzie zadnej zmiany to go zostawie a nie chcialabym bo go kocham ale ile mozna wtrzymac w stresie.......?????

Gość tak naprawdeeee
nie zostawisz tylko straszysz i on to dobrze wie

Gość a za rok
bedziesz pisała,"jakl mam go zmienic,on w ogóle mi w niczym nie pomaga,nie szanuje mnie,nie mam gdzie odejść,szkoda mi dziecka,tak bardzo go kocham..."

Gość sdssdssdsdsd
chyba powoli cie przyzwyczaja do tego ze mu sie nudzisz... boi sie tez pewnie odpowiedzialnosci przed ojcostwem

Jak do niego nic nie dotrze, to i Ty i Twoje dziecko bedzie mialo zniszczone zycie. Cos o tym wiem. On bedzie probowal zrobic z Ciebie niewolnika, bedzie robil awanture o wszystko co nie bedzie tak jak on chce. Nie chce Cie straszyc, ale tak sie zaczelo w przypadku mojego ojca..