Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scalii

Mam problem iść do rozmów w toku??

Polecane posty

Zostałam zaproszona na program jako uczestniczka po tytułem panicznie boję się ciąży. zostanę ucharakteryzowana zmieniony głos imię i datę urodzenia w programie będzie 5 minut z 20 przeprowadzone z Ewą pomoc psychologa i mała rekompensata ale najbardziej boje sie że ktoś mnie rozpozna i pytań publiczności ich uśmiechów itp. A co setna jestem dziewicą i mój też jest prawiczkiem co robić iść mam odpowiedz dać jutro :(

300 zł jako uczestnik a jako widz chyba 30 zł mi nie chodzi o kasę tylko o poradę

Ja uważam że taki program to jest dla telewidzów, nie dla uczestników więc jeśli liczysz na "pomoc" to za dużo oczekujesz. To show a pomoc nie musi się odbywać w świetle reflektorów i na oczach setek tysięcy wygłodniałych sensacji telewidzów.

Gość bruu
nie idzz

Gość gfsdgfdgf
Ja też się zastanawiałam... tylko ja mam inny temat... i tak samo wszystko zmienione, ale rowniez obawiam sie tych pytan i tego ze psycholog od razu na mnie najedzie... i wlasnie to ze ktos mnie rozpozna. a jest to taka kewestia w moim zyciu nie za mila i nie chcialabym zeby moim znajomi o tym wiedzieli.... po co mi to? i ja raczej zrezygnuje