Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnonymousSunset02

Jak odmówić chłopakowi żeby nie poczuł się urażony ?

Polecane posty

Gość AnonymousSunset02

chodzi o to, że jakiś czas temu zapalił się żebyśmy razem mieszkali, później powiedział "nie stać nas na to". Teraz ja się wyprowadzam bo rodzice mi kupili mieszkanie, a on chce u mnie mieszkać! niby mi się będzie dokładał do czynszu ale i tak nie jestem tego pewna. powiem mu "nie stac nas na to" nie wiem co zrobić, boję się że jak mu odmówię to się obrazi albo nawet będzie chciał rozstać, a ja chcę mieszkać sama skoro on stchórzył przed dorosłym życiem...poradźcie mi coś :( miał ktoś podobnie?

Powiedz mu dokladnie to, co napisalas tutaj. Powiedz ze nie bedziecie mieszkali razem, bo on sie bal, zeby zrozumial jakie to uczucie i tyle. Niech sie obraza.

Gość zalezy dlaczego
nie chcesz z min mieszkac. Jesli naprawde sie boisz,ze sie nie dolozy, to marnie wroze Waszemu zwiazkowi. Jesli z przekonania,ze mieszkanie razem po slubie, po prostu to powiedz.

Gość AnonymousSunset02
a co byście pomyśleli gdyby wasza druga połówka tak wam powiedziała? znaczy miałaby mieszkanie i nie chciałaby was w nim ? nie czuli byście się dotknięci ? a z drugiej strony jemu wisiało co będzie ze mną...nie miałam dokąd iść wymyślał że może do koleżanki...ale nie zrobił nic...ma pracę , ja niedługo też zacznę pracować, spokojnie starczyłoby nam na wynajem + opłaty + pozostałe wydatki i jeszcze może by zostało...ale on nagle mówi że nie wystarczy kasy :| więc nie wiem jak sobie wyobraża mieszkać u mnie. dla mnie to niekorzystny układ...

Gość AnonymousSunset02
skoro powiedział że nie starczy to dla mnie sprawa jasna, a on nagle chce mieszkać u mnie!! no tak, bo taniej o tyle ,że za wynajem się nie płaci..ale to jednak kasa i mieszkanie moich rodziców (teoretyznie moje) chcę sobie pomieszkać sama na własnym, on ma dobre warunki mieszkaniowe, więc niech mieszka z rodzicami skoro tak mu lepiej ( pewnie dlatego nie chce sie wyprowadzić bo jest leniwy a rodzice wszystko za niego robią :(

Gość AnonymousSunset02
no jak?

Gość zrób mu loda

Gość AnonymousSunset02
on nie chce loda i seksu tylko chce ze mną mieszkac! a ja nie chce! chce sama :( ale jak mu powiem że sama to pomysli że go nie kocham albo że mam kogoś innego :/