Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Gdyby nie Wielkopolanie, nie byloby dzis Polski

Polecane posty

Gość SNap

Wielkopolanie jako jedyni zorganizowali udane powstanie, zawsze walczyli z okupantami, a nie jak reszta sie im poddawala, nie organizowali debilnym powstan jak powstanie warszawskie. Chwala im

Gość to nie ja byłam ewą
A gdyby nie Ewa nie byłoby ludzi.

Gość kjhviudgviu
dla mnie kazdy idiota, ktory poswiecal zycie w jakimkolwiek powstaniu, doporwadzajacym do tego, ze poslaka jest dzis biedna i zacofana nie jesto godny zadnego szacunku

Gość Polska jest biedna
bo bylismy w bloku komunistycznym ty trolliku :P ale juz tak biedni nie jesteśmy , pod względem PKB ogólnego Polska jets na 18 miejscu w świecie, a na głowe miszkańca na 50

Gość taka niestety
jest historia. Zawsze bylismy zasciankiem europy. Ktos kiedyś powiedział " chcesz zdobyć polske pozwól polakom samym rzadzić" Zawsze tak było jest i bedzie. Warcholstwo i już

Gość a to najlepiej wyjedźcie
Polska za Jagiellonów była POTĘGĄ Europy. Nawet Moskwę zdobyliśmy jako jedyni w historii i parę dni temu Rosja obchodziła dzień wygnania Polaków z Moskwy jak swe święto narodowe

Gość zwariowałeś chyba
na głowę mieszkańca 50? gdzie ty to widzisz? od 10 lat mam taką sama pensję. a nie pracuję w sklepie.

Gość hfsuhf
w normalnych krajach nikt nie rwal wlosow z glowy, bo ktos z innego kraju chcial rzadzic, skoro potrafil to robic, dlaczego nie dla dobra kraju a co mi po tym pkb, dupe sobie mozna nim podetrzec, a ludziom nadal glod zaglada w oczy

Gość tu powinnien
działać zamordyzm. Ktoś kto weźnie tych oszołomów za morde i pokarze im ze bycie u koryta to nie załatwianie swoich potrzeb ale praca dla dobra społeczeństwa

"Polska jest biedna bo bylismy w bloku komunistycznym ty trolliku ale juz tak biedni nie jesteśmy , pod względem PKB ogólnego Polska jets na 18 miejscu w świecie, a na głowe miszkańca na 50 " A podobno dług jest znacznie większy więc to nic wybitnego:P.

A gdyby nie Ewa nie byłoby ludzi. 15:03 [zgłoś do usunięcia] kjhviudgviu dla mnie kazdy idiota, ktory poswiecal zycie w jakimkolwiek powstaniu, doporwadzajacym do tego, ze poslaka jest dzis biedna i zacofana nie jesto godny zadnego szacunku JESTEŚ ŻAŁOSNYM GÓWNEM I ŚCIERWEM LUDZKIM!