Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qrelll

jak dla mnie to odrażające

Polecane posty

Gość qrelll

tak czytam niektóre tematy i po prostu obrzydza mnie to strasznie, jak można spać nago? przecież w nocy kobietom wydziela się śluz, facetom już mniej , ale czasem też 'coś' poleci, a po dłuższym czasie, przecież to wszystko zaczyna wydzielać dość 'specyficzną' woń(że tak to ładnie ujmę)bo przecież nikt nie zmienia codziennie pościeli, bo jak patrząc na to z jeszcze innej strony to jest obrzydliwe np: wieczorem para zaczyna baraszkować w pościeli, kochają się kilka razy, dodatkowo jeszcze anal, oral itp. i wiadomo, że wtedy na pościeli może znaleźć się i śluz i sperma w większej bądź mniejszej ilości(wszystko zależy od intensywności tych zabaw) później nie myją się tylko idą spać, a z rana jak wstają też się nie myją! toć przez noc ich ciało miało styczność z tymi wszystkimi wydzielinami, a później tacy nieumyci po upojnych nocach witają się z kolegami z pracy czy tam ze szkoły, albo dają dzieciom buziaki w twarz, toć to jest niehigieniczne i odrażające! a wiecie czemu to piszę? bo niewszyscy myją się po tych 'zabawach' od razu, a rano też się niektórym niechce, nie wiem jak tak można, czy nie uważacie, że 'nie odświeżanie' się po seksie jest obrzydliwe?

Gość vbvbvbvbvbvb
zgadzam się w 100%, ja jak się nie umyję po igraszkach to czuję się 'nieświeżo'

Gość a JA nie mam pytań i co
nie chce mi sie wierzyc ze sa ludzie którzy sie "po" nie myją !!!! ja najchętnej zaraz po seksie wskoczylabym pod prysznic !!!! zawsze !!! i nie myc sie codziennie rano ? nie, nie wierze serio :/

buhahahahahahahahaahahahahahhahahaha az tak Cie to boli, co Cie obchodzi co ktos robi we własnym domu, kura nie kumam ego, wolnoć Tomku w swoim domku. Zajmij się swoimi sprawami, bo moze sama tez tak robisz.

Gość co dziś za dzień zakładają
głupawe tematy, jeden z nich ludzie idźcie się odlać i nie zamieszczajcie tych wypocin....czyścioszki od siedmiu boleści, dotknięci obsesjami.....

Gość fhbfghgdhd
Ej ale pierdolisz, jak ci leci cos z cipki to idz do lekarza Mi nic w nocy nie leci, spię w pizamie i nie mam na niej zadnego sluzu z nocy, kretynko! A po sexie to natychmiast mycie, tu rowniez nie rozumiem jak mozna sie nie umyc, bleee

Gość qrelll
właśnie widać kto się nie myję, nie jestem żadną czyścioszką, po prostu nie lubię śmierdzieć i naprawdę ni przeszkadzało by wam to, że np. koleżanka, która cię całuje na przywitanie w policzek lub podaje rękę, wcześniej robiła lo.da swojemu chłopakowi, a nawet potem nie umyła zębów, twarzy ani rąk?

Gość a JA nie mam pytań i co
do "codziś za dzien ... " - czy dla ciebie podstawowa higena osobista jest obsesją ? jesli to obsesja to ja sie ciesze że w nią (od dZiecka) popadłam :P

Gość qrelll
no to jesteś jakimś dziwnym przypadkiem, każdej kobiecie wydziela się śluz, mniej czy więcej, częściej czy rzadziej, owszem mogą bywać czasem 'suche' dni, ale nie może być cały czas sucho

Gość ajfkdkg
nie jestem dziwnym przypadkiem, w nocy nic mi sie nie wylewa na pizame, w ciagu dnia owszem, totez nosze wkladke, ale nigdy sie nic nie leje, bez jaj, to musi byc choroba albo jakies podniecenie

Gość edziagiedzia
qrell... ermmm... "i przeszkadzało by wam to, że np. koleżanka, która cię całuje na przywitanie w policzek lub podaje rękę, wcześniej robiła lo.da swojemu chłopakowi, a nawet potem nie umyła zębów, twarzy ani rąk? " A jak Ty rozpoznajesz, że nie umyła twarzy, zębów ani rąk? :O Pierwsza część Twojej wypowiedzi brzmiała nawet z sensem, higiena to podstawa, ale to, co zacytowałam - :O

mnie tez sie nic nie wydziela w nocy ani mojemu facetowi tez nie ;|, wogóle to dziwna jestes i rzeczywiscie masz obsesje, jak idziesz do kibla nie myslisz o tym ze dziewczyna która była tam przed toba mogla sie masturbowac i nie umyta lapa złapała za klamke za którą poxniej ty łapiesz...

Gość qrelll
ja tylko podaje przykład, zakładam tak hipotetycznie, załóżmy, że w jakiś sposób ktoś by dowiedział się o tym, że się nie myła, a wtedy jestem pewna, że każdego by takie coś obrzydziło, poza tym dziwi mnie zachowanie osób, którzy właśnie nie myją się wogóle po takim czymś i uważają, że to jest ok, ale wątpię, żeby oni chcieli miec jakąkolwiek styczność cielesną z osobą, która się po tym nie odświeża

Gość ameliaaaa
zgadzam się, nie mycie się po 'tym' to nie przestrzeganie zasad higieny osobistej i tyle

Gość ten fragment o tym spaniu
nago to jest prowo? :O Śpię w koszulce, bo mi zimno, ale majtek nie zakładam, podobnie mąż (jak założy, to mu ściągam, bo chcę móc go dotknąć w nocy TAM, jak będę miała chęć). Żadne śluzy mi nie lecą, mężowi też :D A nawet jakby, to jest to śmieszne po prostu. W nocy się pocisz, gubisz komórki naskórka, napełniasz sypalnię nieświeżym oddechem, zostawiasz przez sen ślinę na poduszce itp., itd. I to jakoś pani autorce nie przeszkadza. Współczuję takiego życia z jakimiś hodowanymi obsesjami :O

Gość qrelll
co innego komórki naskórka czy pot, a co innego 'te' wydzieliny, i to nie są żadne obsesje, bo zauważyłam, że nie tylko ja to uważam za obrzydliwe

Masz z tym taki problem, że aż zakładasz o tym tematy? Ta kwestia jest przedmiotem Twoich dyskusji z innymi ludźmi ("zauważyłam, że nie tylko ja to uważam za obrzydliwe")? Cóż, to są obsesje. Współczuję raz jeszcze, że zaprzątasz sobie główę jakimiś wydumanymi wydzielinami ;) Pościel jest rzeczą do prywatnego, intymnego użytku, tak jak bielizna. W pościeli śpi tylko zainteresowana osob plus ewentualnie człowiek, z którym łączy ją więź seksualna, czyli ktoś, czyje ciało jest dla tej osoby jak własne. Nikt nie wpuszcza do własnej pościeli osoby niepowołanej ;) Ktoś, kto zakłada piżamę nie dlatego, że jest mu zimno, ani że w piżamie wygodniej, tylko dlatego, że się brzydzi, ma obsesję. Przykro mi, zostałaś zdiagnozowana ;)

Gość Niunia skrzydlata
Mądrze piszesz, osoba powyżej. Mi też żaden ślub na pościel w nocy nie wypływa, to już musi być jakiś problem chorobowy. Śpię w krótkiej koszulce, zawsze bez majtek, prześcieradło mam czyste i pachnące, żadnych poślinionych, dziwnie kojarzących się śladów. Higiena jest ważna, ale nie popadajmy w skrajności. A pisanie o całowaniu dzieci po robieniu laski to jakiś hardcor. Nie sądzę żeby ktoś po tym nie umył buzi/

Gość Niuniu skrzydlata
śluz znaczy :D

Gość Niunia skrzydlata
ale żeby autorka nie czuła się wyalienowana, to przyznam skrycie że nie cierpię słowa ślub, a też pochwa, odbyt, stolec... nie przechodzą mi przez usta, nigdy ich nie wypowiadam, a słowo ROPA to najgorsze co mogę usłyszeć :S

Gość Śluz Śluz
jaki slub! sluz, znowu sie pomylilam, jak zwierzeta kocham, nie celowo!

Niunia, "głodnemu ślub na myśli"? ;)

Gość Niunia skrzydlata
Najwyraźniej, ale to podświadomie, bo Ja nie chcę za męża ani za żonę wychodzić O nie nie nie

Gość qrelll
mam prawo uważać tak jak uważam, i jak mówię znam osoby dla których takie spanie jest obrzydliwe, poza tym inni mogą twierdzić, że to wy macie obsesję, bo przypuszczam, że np. brzydzi was np. picie sików partnera, a dla niektórych jest to normalne i osoby, które się tego brzydzą uważają za dziwne, dziwna to jest tylko i wyłącznie osoba, która brzydzi się samego seksu, a reszta to już kwestia upodobań i higieny, ja np. nie wyobrażam sobie spać nago czy sama czy z partnerem i mój partner czy też inni nie uważają żebym miała obsesję, poza tym no właśnie, piszecie, że wam się nic nie 'leje', a ja niestety i w dzień i na noc jestem zmuszona nosić wkładki