Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ms.Ocean

Pielęgniarstwo warto sie poświęcać ... ?

Polecane posty

mam do was takie pytanie. Tylko mam nadzieje, że kompetentni ludzie będą się wypowiadać. Czy warto się poświęcąc ? wiem, że to ciężka praca itd ... Ale szczerze mnie to kręci, zawsze mnie kręciła medycyna. dużo się mówi o sytuacji pielęgniarek w polsce, ale ja również mam w planach prace za granicą nie tylko w kraju, z tego co słyszałam na zachodzie praca pielęgniarki jest szanowana i wypełnia się zakres obowiązków który ma się ustalony ... Co o tym sadzicie ... oprócz tego mam do wybory filologie ang ..

nie każdy lekarz operuje ;) ja myślę, że jeżeli chcesz być pielęgniarką i uważasz, że będziesz dobrą pielęgniarką to spróbuj. Jeżeli będziesz dla ludzi miła i sympatyczna, a nie tak jak niektóre wredne kobiety, to oni odpłacą Ci tym samym.

miałam tez plany żeby w trakcie pracy jako pielęgniarka rozpocząć studia medyczne ...ale to jest pod wielkim znakiem zapytania ... Jak tak o tym pisze to trochę to nie realne ... ale no nic spróbować zawsze można ... Tylko no właśnie mnie byci lekarzem rodzinnym nie kręci wolałabym pracować w szpitalu jako chirurg niż być lekarzem rodzinnym