Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Marmoladaa

Problem z chłopakiem.

Polecane posty

Gość Marmoladaa

Witam jestem tu nowa. Pisze ponieważ mam dość skomplokowany problem. Mianowicie chodzi o chłopaka, chciała bym to ująć krótko i treściwie ale nie wiem czy mi się to uda. Więc tak mam 18 lat jestem z moim chłopakiem prawie 2 lata. Początek był piękny i szalony i dość beztroski. W tym roku zdaje mature i przyszedł czas na to żeby poważnie potraktować życie. Muszę zastanowić się co chce robić w zyciu i jaki tor sobie wybrać. Nie jestem najlepszym uczniem wiec pasuje mi się przyłożyc do nauki lecz mój chlopak tego nie rozumie . Dla niego wszystko jest proste po prostu nie zdaje matury wszystko wali, nie obchodzi go gdzie bedzie mial prace po szkole i za ile, pomimo to że mówi mi ciągle że mnie samą traktuje serio. Bez przerwy pyta czy ja tak jak i on chce spedzic z nim reszte swojego zycia, ja dawniej chciałam w okresie tego szalństwa ale teraz coraz częsciej zastanawiam się czy ma sens bycie razem przecież dzieli nas przepaść wszystkie nasze poglady się różnią niesamowicie od religi przez poglady na rodzine wszystko po prostu wszystko wcześniej nie zauwazałam jak bardzo się róznimy wszystke nasze poglądy na świat są inne. Widze że mój chłopak mnie kocha dawniej kłócilismy sie duzo mi bardzo zalezalo na tym zwiazku a teraz ja troszke odpuszczam nie staram się on za to ostatnio stara sie za nas dwoje. Widze ze mnie kocha ale mnie naprawde irytuje jego lenistwo i brak odpowiedzialnego myślenia chciała bym żeby mój chlopak był ambitny i pracowity. Czasem gdy słysze od kolegów jakie mają plany na przyszłość to podziwiam ich za ich myslenie i smutno mi że mój chlopak taki nie jest. Ja już nie wierze ze jego myślenie kiedyś się zmieni. Co sądzicie czy warto z nim być czy nie? Ale rozstac też bedzie się bardzo trudno gdyż ja nie przygotowałam go na to jeszcze myśle że nie spodziewa sie takiego ciosu i cięzko bedzie mu sie pozbierac jesli z nim teraz zerwe tym bardziej ze planowalismy wspolne mieszkanie gdy ja pojde na studia. Ale teraz ja mysle ze po prostu nie chce z nim mieszkać :( nie wiem co mam zrobić jak się zachować.:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować