Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buba88

czy mogę założyć kabaretki?

Polecane posty

Mam pytanie, czy uważacie że na wesele wypada mi ubrać kabaretki? Idę tam jako osoba towarzysząca.

myślę,że jak najbardziej:) zależy jakie i do jakiej sukienki ale podejrzewam,że nie założysz mega oczek do mega krótkiej sukienki i jeszcze z czerwonym szewkiem z tyłu:P

Kasiunia87_22 hehehe :) Nie :) sukienke mam raczej " z klasą" Nie odkrywa wszystkiego co by faceci chcieli zobaczyć :P Zastanawiam się nad rajstopami do niej i tak przyszedł mi pomysł z tymi kabaretkami... Mam jednak pewne obawy bo to wesele nie jest z mojej strony i nie chce aby ta część garderoby była jakoś źle odebrana, nie wiem z kim będę miała przyjemność tam się bawić tak naprawdę.

Gość jesli masz sukienke z klasa
to spokojnie mozez zalozyc kabaretki;) jesli nie jestes przekonana do czadnych (albo czerwonych:P) to mozesz zawsze zalozyc w jakims bardziej neutralnym kolore-np bezowe

myślę o czarnych, bo inne raczej nie będą mi pasowały. Sukienke mam w kolorze który trudno mi zdefiniować, ja na początku myslalam ze to " kawa z mlekiem" :P Panie expedientki jednak szybko wyprowadziły mnie z błędu, mówiąc że to szarość no i rzeczywiście na metce napisane jest: odcień szarość. Więc pomyslalam, że założe do tego czarne buty + czarna kopertówka, a co do rajstop mam dylemat. Bo nie wiem czy czarne będą pasowały, czy może dół przez czarne rajstopy i buty będzie wydawał się zbyt ciężki, do sukienki z odkrytym dekoldem i ramionami. Zdjęcię sukienki załączę niedługo

Gość xzcfvgbhnjmkl.
kabaretki to wiocha..

Gość jesli masz sukienke z klasa
wydaje mi sie, ze do szarej (do kawy z mlekiem tez;) ) spokojnie mozesz zalozyc czarne no chyba, ze kiecka jest mega krotka albo wielki dekolt:P nie powinno ciezko wygladac, w koncu rajstopy sa azurowe tylko wydaje mi sie, ze przydalby ci sie jakis kolorowy dodatek, zeby ozywic calosc (nie wiem w jakim odcieniu jest kiecka)