Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cofnijcie dla mnie czas

Mam 20 lat. I chcę cofnąć czas! pomocy!

Polecane posty

Jestem dwudziestoletnią studentką. I przeraza mnie fakt, ze mam 20 lat. Czuję się... staro! rany, ile ja bym dala zeby o 5 lat się cofnąć w czasie... kolezanki juz za maz wychodza, dzieci rodza, a ja nie chce, ja chce sie bawic i zyc w beztrosce, problem polega na tym, ze zaraz leca komentarze "w twoim wieku to ja juz pracowalam , dzieci mialam , meza " (moja mama) , "ty lepiej sobie zycie uluz a potem na imprezy lataj" ( okolo 50% kolezanek) ... czuje sie jakbym miala za chwile umrzec i jakby juz pora byla trzewiki polerowac do trumny...

Gość to poleruj
idiotko:D

Gość buba125
wg mnie w wieku 20 lat dzieci maja tylko ludzie nieodpowiedzialni. nie studiujesz? jesli nie to prace rzeczywiscie moglabys znalezc.

ja mam 22 lata i mojej mamie nawet do glowy by nie przyszlo zebym wyszla za maz wczesniej niz ona (25lat) :o widocznie w takim srodowiskus ie obracasz :o

Gość mam_25_lat
CZY ONI WSZYSCY POWARIOWALI?! Nie daj się! Jak miałam tyle lat co Ty to byłam szczęsliwie zakochana, wydawało mi się, ze to ten jedyny, miał być slub. No i zaczęła ze mną rozmawiać moja babcia, która stwierdziła,ze chyba zwariowałam, bo jestem na takie decyzje za młoda, teraz to powinnam się kształcić i rozwijac a nie o dzieciach myśleć. Dodam,że babcia miała wtedy 85 lat, za dziadka wyszła po trzydziestce i byli bardzo udanym małżeństwem aż do jego śmierci 50 lat poźniej. Stabilizacja bo wszyscy inni tak robią to nie stabilizacja, to głupota.

Gość ja mam 20 lat
i zajebsicie sie z tego ciesze:D

psss to co mam sobie matke zmienic ? :/ polerowac to ja mogę ale Twoj mozg , bo to mu się przyda (do kogos wyzej) w miejscu , ktore odpowiada za inteligencję! i studiuje! to jest w pierszym zdaniu mojej wypowiedzi.

Gość mam_25_lat
acha, czy powinnam dodawać że to jednak NIE był ten jedyny..? ;)

Mi nie musisz, zrozumiałe po kontekscie wypowiedzi.

Gość fdvfdjvfdj
"ja mam 20 lat i zaj**sicie sie z tego ciesze " to masz faktycznie z czego stara ruro haha