Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka23333

Dlaczego ona jest taka idealna?

Polecane posty

Gość fanka23333

Własnie dlaczego? Mam 15 lat a mimo to strasznie jej zazdroszcze dziewczyna jest w moim wieku, ma piekne blond dlugie wlosy, ziebieskie wielkie oczy, dlugie rzesy, twarz bez zadnej dziurki bez niczego zero tradziku... wysoka ponad 170, szczupla, ma srednia 5.5. kazdy chlopak ja uwielbia, najchetniej wilizalby jej buty... nauczyciele niebyt ja lubia chyba przez jej zarozumialosc i ciagle komentarze na lekcji, rodzicow ma bogatych, mieskzaja w domu w ogrodem, ma wlasny wielki pokoj, swojejgo naptopa, najnowszy telefon, drogie markowe ciuchy, drogie kosmetyki, maja dwa rasowe psy ciagle sie chwali ze z jeden z francji a drugi z niemiec i kosztowaly podbno po 5 tysiecy...dlaczego ja taka nie ejstes?? ZAZDROSZCZE JEJ !

Gość aalllllaaaaaa
no i co ci da takie zadręczanie się , nie oglądaj sie na innych tylko skup sie na sobie

Gość tez bym chciala miec to co ona
ale jak sie nie ma to trzeba sie cieszyc z tego co sie ma, tak to juz jest na tym swiecie ze jedni wygrali los na loterii a drudzy ciagle graja..

Gość asdfghytr5edfvbghytfrdc
'ale jak sie nie ma to trzeba sie cieszyc z tego co sie ma"- takmówią nieudacznicy

Gość fanka23333
wiem ale to okropne, mam jej dosyc uwaza sie za wielka krolowa malo tego ze klasy to szkoly, wokol siebie ma zawsze pelno kolezanek ktore robia co ona chce...

Gość to zrób ze sobą cos
kiedys byłam taka jak Ty. tez zazdrościłam takiej jednej dziewczynie ktora miała urodę, popularność, znajomości. najbardziej chyba jednak zazdrosciłam jej urody. była piękna i teraz tez jest (była w 2008 roku miss podlasia :D na imię ma Krystyna ) możecie ją znalezc przez google) ale ktoregos dnia sobie powiedziałam i uswiadomiłam ze skoro ona mogła się jakoś wybić to ja tez mogę. zaczęłam parcować nad sobą zaczęłam od cery i włosów. pozniej kupiłam sobie fajne spodnie i jakies dodatki. obecnie nie mam kompleksów i ciesze sie zyciem

Gość obejrzałam sobie
tę krysie szału nie robi...

Gość __siostra23
masz b. niska samoocenę. nie powinnas sie do nikogo porownywac, na pewno jest wiele rzeczy w ktorych jestes lepsza. (jest wiele ludzi ktorzy maja gorzej od ciebie- i pomysl czy oni maja przez to cierpiec????) czasem pozory myla. wszzystko zalezy od podejscia. spojrz na siebie, pielęgnuj w sobie zalety, a na kolezanke nie patrz.

Gość faktycznie szału nie robi

Gość fanka23333
z niczym nie jestem lepsza, na wf ona jst najlepsza ma 6 a ja 4 ona ma rednia 5.5 a ja 4.3 ona jest piekna a ja nie.. ma najlepszego chlopaka - lidera w sporcie nalepszy i wogole.... a ja w zyciu chlopaka nie mialam.... a tez jestem szczupla poprostu jestem brzydka

Gość __siostra23
moze lepiej sie potrafi zareklamowac, skad wiesz ze jej psy tyle kosztowaly? to ci imponuje?? uroda? ja pamietam kolezanki ze szkoly ktore gwiazdowaly uroda i bogactwem, a po latach sie zapuscily i wygladaja jak ostatnie nieszczescie (czesc zaciazyla juz w szkole sredniej) z takim podejsciem nie wyzwolisz sie od poczucia 'gorszosci'. zazdrosc tylko ci szkodzi. wiec wyrzuc te zle mysli, bo one odejmują ci energii.