Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z małymi cyckami

TABLETKI POWIĘKSZAJĄCE BIUST

Polecane posty

raz kozie śmierć! zamawiam dzisiaj tablety! będę informować jeśli będą jakieś efekty. Biorę tabletki---> dalej czekam;)

no i poszło. Zamówiłam. Okaże się czy było warto zamówiłam ten perfect bust

up

brała któraś te perfect bust?

Gość ta blondi
to niby ty ta piękna? pasztet jakich mało!

zamowiłaś te tablety? napisz potem jakie beda rezultaty, czy cos sie bedzie dziać.... :)

Gość taka jedna mamam

tak zamówiłam mam nadzieję że dzisiaj dotrą. Będę pisać co się dzieje:) od 3 dni troszkę się masuję i cycorki zrobiły się trochę twardsze.

cholera myślałam że najpóźniej dziś dostanę te tablety ale jeszcze nie doszły:O

tablety dziś do mnie dotarły. Będę informować o efektach.

dziś pierwszy dzień kuracji. oczywiście cudów nie ma więc efektów jeszcze też nie ale może będą. Jakby co to napiszę czy mi cycorki urosły

Gość kuracja livosil
Drogie Panie, ostatnio zamowilam sobie livosl-c, dzisiaj przesylka do mnie dotarla i rozpoczelam kuracje, jak tylko beda jakies efekty od razu Wam napisze. Mam ogromna nadzieje, ze te tabletki naprawde dzialaja, bo zamowilam az 5 opakowan. Pozdrawiam

Gość bezbiuście:))
i co z ta kuracją,działa?

Gość m.o.
Ja biorę od 10 dni Po tygodniu biust stał sie pełniejszy i cięższy Jeszcze się nie powiekszył ale jak tak dalje pójdzie to efekty powinny być pozdrawim Może wypowiedzą się dziewczyny dłuzej stosujące te tabletki?

Gość kasia 876
Myślałam o powiększeniu piersi, ukształtowaniu go, szukałam, czytałam, pytałam. Kupiłam sobie zestaw komponentów i biorę od 2 miesięcy. Taniej wyszło niż operacja, ale efekty są, choć małe . O jeden rozmiar mam większy biust, a przynajmniej tak mówi mój chłopak . Póki co jestem zadowolona i jakoś mi przeszła ochota na operacje. Zwłaszcza, że koleżanka sobie zoperowała 4 lata temu biust, a teraz idzie na jakąś poprawkę. Wszystko zależy od efekt jaki chcesz uzyskać: powiększenie o 1-2 rozmiar, podniesienie biustu (jakieś kremy tabletki ćwiczenia dają radę), czy powiększenie znaczne 2-4 rozmiary (tylko operacja). Ja używam perfectbius kupiłam na http://www.perfectbust.pl/aff/yzrej (watro wejść i poczytać) i ćwiczę podnosząc 2 kg codziennie po 15 minut (kładę się na plecach ręce rozkładam na boki i podnoszę do góry obciążniki łącząc je nad klatką piersiową. Biust jest ładniej uformowany i się powiększył. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam i powodzenia

Gość Olcia1911
Hej dziewczyny ktora z was stosowała Livosil-c ?? moj nr gg 13462706 prosze napiszcie mi jakie skutki i ogolnie jak brałyscie ? meil olaaa.xxx@wp.pl

Gość Eve^^
Ja stosuje But Up i jestem zadowolona. Efekt jest ale przychodzi dopiero z czasem -tak było u mnie. Dodatkowo na powiększenie prócz tabletek dobrze jest srosować kremy no i ważna są cwiczenia -wszystko razem daje meeega efekt

Gość zielona85.85
Ja też Eve stosuję Bust Up. Mogłabyś zdradzić gdzie kupujesz swoje tabletki? Ja jak na razie ze strony producenta http://www.joyusa.eu/ Słyszałam jednak, że można je dostać taniej np na allegro. Masz z tym jakieś doświadczenia? (apteka odpada:) )

Gość gość
Dziewczyny słyszałam żeby lepiej nie kupować na allegro albo ceneo tańszych podróbek lepiej już zapłacić więcej a kupić na oryginalnej stronie od producenta.Ja kiedyś myślałam o operacji ale nie miałam środków na to i się bałam .Sama trafiłam kiedyś tu na kafeterii na takie kapsułki i kupiłam z ciekawości.I powiem wam ,że nie żałuję bo na mnie zadziało,kozieradka+ chmiel działa estrogennie, w 3 miesiące piersi zaookrąglone, ujędrnione a były oklapnięte bardzo.Stare staniki musiały powędrować do kosza bo mnie po prostu uwierały.Śmieszą mnie niektórych opinie na innych forach jak piszą że nie zadziało albo nie wierzą w takie cuda,zamiast samej spróbować.Aby zadziało bierzemy nie 1 miesiąc! a trzy wynosi pełna kuracja,a potem tylko na podtrzymanie.Na biust trzeba zadziałać od środka.Niedowiarki dalej niech niedowierzają a nam cycuszki rosną.Pozdrawiam tu macie link do produktu http://nplink.net/cRUrYkvA