Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponoć ładna

Dlaczego uważacie, że ładni mają lepiej?

Polecane posty

Gość ponoć ładna

jw

Gość zycie jest brutalne.f
Mają lepiej bo są utożsamiane z dobrem, pięknem. Mnie zawsze lepiej traktują chociażby w urzędach, co jest mocno niesprawiedliwe, raz tylko wykorzystałam taką sytuację, gdzie miałam mało czasu i paliło mi się wręcz, poza tym nie korzystam z taryfy ulgowej a mam ją nagminnie, chociażby w szkole, gdzie inni dostają jedną szansę lub w ogóle a ja zawsze kiedy potrzebuję

Gość ponoć ładna
To poproszę o przykłady... Powodzenie się nie liczy, w końcu to nie jest nic takiego niezbędnego do życia, i każda potwora znajdzie swojego amatora....

czasem to utrudnia życie...jak szukasz pracy, a tam kierownikami jest młoda para zwłaszcza żonka zazdrosna o swojego męża :/ wtedy jest się już na wstępie zmierzonym i...odrzuconym...oczywiście przez taką PANIĄ

bo ludzie najpierw oceniają cię po wyglądzie. zatem: im lepszy wygląd, tym lepsze wrażenie. a to się przydaje chociażby w ubieganiu się o pracę. proste :)

Gość szczęściarka
Lepiej to ma przede wszystkim ktoś ładny i fajny. Bo sam wygląd to jeszcze nie prowadzi do sukcesu. A jak masz jeszcze charyzmę, to fiu fiu

Gość Nieatrakcyjna Niekochana
Mają lepiej bo łatwiej im znaleźć: 1. Partnera - wiadomo 2. Pracę - tzw. miła aparycja 3. Ciuchy - ładnemu we wszystkim ładnie.

ja też w szkole nie miałam lepiej...zaufaj.... po za tym miałam wrażenie,że wszyscy patrzą na Ciebie z głupią zazdrością, nie lubiłam spojrzeń dziewczyn które po kątach coś szeptały...no ale niestety taki urok ładnych osób.....trzeba było się z tym pogodzić,

Gość ponoć ładna
Co do dobrego wrażenia, to myślę, że jedynie takie się sprawia u płci przeciwnej. Z tego co zauważyłam to kobiety są negatywnie nastawione do takich osób...

co do partnera to też nie wiedziałam czy jest ze mną ze względu na moją urodę czy charakter, więc nie gadajcie,że łatwo kogoś znaleźć zwłaszcza na stałe....bo to głupie..... nie raz się było tylko "ozdobą" :/

Gość frentii
Nie ma nic bardziej zalosnego niz ladna kobieta(oczywiscie wedlug niej samej), ktora zali sie jak to ma ciezka ze swoja wielka uroda:O:O

oczywiście piszę tylko to co ja czułam i przeżywałam :) mogę powiedzieć,że bycie ładnym to nie same plusy...ma to też swoje wady :P

Gość frentii
Liszaj, nie ma to jak pewnosc siebie i przekonanie, ze jest sie pieknym:D

Gość tez jestem ozdoba
ostatnio kumpela zaprosila mnie na jakies wazne spotkanie z ludzmi z wyzszej polki i mowi do mnie, ze mam sie niczym nie przejmowac, bo jestem ozdoba tego przyjecia, myslalam ze padne, jestem niesmiala ale na pewno nie glupia moj chlopak czesto mi mowi, ze jestem taka sliczna i przede wszystkim dlatego sie zakochal niby w zarcie gdybym nie znala swojej wartosci to bym sie pograzyla w rozpaczy ale ze jestem rowna babka, jak sie mnie oswoi to tak nie robie

nie wiem czy cię to boli? ja tylko piszę że uroda nie pomaga tak jak się to komus wydaje :( a nie chwalę? więc nie wiem o czym mówisz :( chyba źle rozumiesz moje wypowiedzi

Gość ponoć ładna
liszaj. Co do partnerów i bycia ozdobą, to nawet nie wiesz jak bardzo Cię rozumiem ;)

Gość frentii
Dobrze rozumiem twoje wypowiedzi. Z gory zalozylas, ze nalezysz do grupy tych pieknych:D Zazwyczaj jest tak, ze te ktore najwiecej krzycza o swojej urodzie sa przecietne, a te naprawde ladne nie uwazaja sie za pieknosci.

Ja obecnie mam męża i córkę :) i w sumie wiem że on mnie kocha za to jaka jestem :) i dlatego jestem bardzo bardzo szczęśliwa :)

Gość takie glupie gadanie
Skoro ciągle się słyszy że jest się ślicznym i uroczym, to czemu tego tu nie napisać, skoro temat tego dotyczy, wyglądu. Nie widzę minusów bycia ładnym, co jedynie żal, na mysl że uroda przeminie, na szczęście osobowość mam równie fajną, więc nie ma się czym przejmować.

frentii co ty pleciesz hahaha :D ja się niczym, nie chwalę i nie napisałam nigdzie że JA jestem "piękna" :) pozdr

PO za tym temat przypomnę dot: Dlaczego uważacie, że ładni mają lepiej? No ale cóż widocznie źle że wogóle ktoś się wypowie XD Bo ja nie opisałam siebie że mam ładne to i to i tamto... ahh....

Gość dlaczego nie przyznac innym ra
taaa to jak samobojcy, ktorzy nie wolaja o pomoc nic nie widzial a wie najwiecej i ta glupia nieszczera skromnosc, a dlaczego mam nie napisac ze jestem ladna, fajna itd napisanie ze jest sie pewnym siebie jest zle ale narzekanie jaka to glupia i brzydka jestem to juz nie rzygac sie chce zawisc, zazdrosc i nieszczerosc a przede wszystkim glupota

Gość ponoć ładna
frentii Czy znasz wszystkie piękne kobiety? Czy myślisz, że każda z nich krzyczy wszem i wobec o swojej urodzie? :D Są kobiety o tym przekonane i chcą zachować skromność. Moja przyjaciółka, o której mogę spokojnie powiedzieć, że jest piękna. Nigdy nie było widać po niej żeby tak o sobie myślała. Kiedy jesteśmy na osobności mówi: "Jesteśmy piękne" :D :O Nigdy w życiu innym by się nie przyznała do tego, że tak mówi.