Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfrg

wysoka goraczka...ciagła??

Polecane posty

Gość lipa działa tak napotnie
pij gorące najlepiej, nawadniaj się. i dodatkowo możesz się nacierać amolem jeszcze, jak masz.

Gość gfrg
tak mam amol, i mam tzw osłone chyba trilac wlasnie .. jak sie tylko poloze to mam zapchany nos i odrazu mnie bierze goraczka

Gość lipa działa tak napotnie
trilac tez moze byc, chociaz nie jest najlepszy. bierz go jeszcze ok dwa tygodnie po kuracji antybiotykiem, pamietaj. dodatkowo, witamina C, rutyna i cynk oraz wapn pomagaja szybciej dojsc do siebie.

Gość gfrg
aha nie trilac a lacidofill biore. Spałam cala noc, obecna temp 38 stopni. Troche sie pociłam, ale troche. I antybiotyk wzielam 3x1 a nie jak doktor mi z laski wypisala 2x1 bo czulam ze to za mala dawka.

Gość gfrg
znowu czuje ze mnie rozpala :(((

Należy likwidować przyczynę a nie skutek:P.I dopóki nie bedziesz miał ponad 40 stopni nie stosuj środków na gorączkę:P.Je stosować się powinno dopiero w przypadkach ekstremalnych:P.

Gość gfrg
wiem ale juz z bolu nie wytrzymuje... nie cierpie tego teraz zaczyna gardlo mnie bolec

Gość przestańgówniaro
ja mam 39* gardło zawalone kaszel jestem sama w mieszkaniu i nie robie paniki! Tobie matka gotuje robi herbatki i skacze koło ciebie, a zawracasz dype innym od wczoraj! Zostaw kompa w spokoju i leż jak jesteś chora i nie miaucz!

Gość julietteeeee
autorko, skąd jesteś? ja też biorę m.in. duomox i lacidofil też miałam gorączkę cały czas, tyle, że też katar, duży kaszel, ból gardła, krtani, wczoraj straciłam przytomność :( w szpitalu zrobili mi badania. pozwolili wrócić do domu, ale cały czas leżę w łóżku, bo jestem bardzo słaba

Gość gfrg
uff juz lepiej... 3 dni trwała u mnie gorączka...dziś już 36, 5 wiec jest ok. Aczkolwiek taka czuje sie przegrzana... Teraz nawala mnie gardło... julietteeee : od kiedy bierzesz antybiotyk? skad jestes? tez mam katar, kaszel jakie badania ? na swinska grype?

Gość halooo
pij chociaz jogurt wez prysznic letni

Gość gość
U mnie ostatnio z gorączką skutecznie poradziła sobie dopiero pyrarlgina, bo też wcześniej nie mogłam się jej pozbyć, chociaż apap brałam