Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lośka 15

Moja .....

Polecane posty

Gość lośka 15

Mam dość nie typowe pytanie bo nigdy nie uprawiałam sexu a wydaje mi sie ze moja ci... A raczej skura do okoła jej jest strasznie ciemna i jakoś kręcpuje sie rozebrać :/ wiem ze to głupie ale ... sami wiece jak to jest znając zycie to bedziecie sie śmiać

masz 15lat? jeszcze czas na rozbieranie:) a jak trochę dorośniesz i kogos pokochasz to przestaniesz martwic się kolorem między nogami

Gość lośka 15
Mam 19 Lat ;/

Gość maturka4
Ale na pewno tego czasu na uważanie w szkole i naukę ortografii nie przeznaczyłaś. To tym raczej zacznij się przejmować, bo się kompromitujesz

Gość Wstydzę się jak cholera.
O matko, mam taki sam problem. Wargi sromowe większe są ciemniejsze od reszty skóry ciała, i miejsca na lini majtek też, jakby przybrudzone, to jest okropne, jakbym była okopcona z wierzchu, i odbyt, bleee też okopcony

Gość lośka 15
A przepraszam po chuj sie wypowiadasz szmatoo kurwaa ... jak chcesz coś napisać na forum to odp.Na pytania lub problemy a nie wyjebałaś z ortografią

Gość naucz mnie bo nie wiem
Maturka a zdanie od "ale" się zaczyna i niczym nie kończy?

Gość Wstydzę się jak cholera
Przestańcie psuć topik!!! Lepiej napiszcie co zrobic z taką okopconą cipką i czy to trzeba leczyć.

Gość naucz mnie bo nie wiem
maturka, mama mi powiedziała że od "ale" się zaczyna i dostałam zjebke żem głupia co za wstyd

Gość lośka 15
Ja chciałam rozwiązać problem bo chuj mnie obchodzą ortografy jeśli chcesz o tym pisać to wejdź na jakiś profil dla debili elooo i skoncz to pierdolenie