Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o kilka pomysloww

KAFETERIANIE, burza mózgów, pomocy, firma

Polecane posty

licze na waszą pomysłowość , siedzi tu duzo licealistów itp... mam na oku tani lokal do wynajecia, i potrzebuje jakichs pomyslow na dzialalnosc. w poblizu lokalu znajduja sie 2 duze licea, 1 gimnazjum i podstawówka. ksero odpada. chodzi mi po glowie kilka pomyslow ale sa troche niedopracowane. dodam ze miasto nie jest duze ok 60 tys, biedna sciana wschodnia, duze bezrobocie.

Gość doradczyni
proponuje piekanirnie czy cukiernie:D

Gość pomoże mi ktoś - proszę
spozywczo-słodyczowy :) z nastawieniem na młodzież albo herbaciarnio-kawiarnia z dostępem do neta

blokers poka fote to ci powiem :o 🖐️

Gość na licealistach nie ujedziesz
obejdz okolice o zobacz jakie firmy/urzędy są w rozsądnym promieniu, jesli masz maly lokal to wybor jest zazwyczaj typowy uslugi nie - chyba ze masz fach i mozesz prace swiadczyc osobiscie (fryzjer kosmetyczka, masażysta itp) handel - spożywka, niespożywka mała gastronomia z opcją dostawy

więc: monopolowy juz jest w pobliżu :p cukiernia i piekarnia tez jest niedaleko , fast-food - hmm nie ma w okolicy, a kawiarnia-herbaciarnia jest w tym samym budynku. myslalam nad miejscem z dostepem do netu ale nie kawiarenką... raczej pomoca nad lekcjami ( ogolnie rzecz ujmując chodzi o pisanie np. wypracowań... szybkie korepetycje itp).....ale tak jak pisalam pomysl mglisty i niedopracowany :o czekam na dalsze pomysly :)

prosze o kilka pomysloww, mowy nie ma... średnio mnie to interesuje zresztą ;) Takie miasta to Chełm albo Biała Podlaska- nie sądzę że jest tam miejsce do rozwinięcia konkretnego biznesu :P