Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek24

kierowniczka

Polecane posty

Gość tomek24

Pracuję od niedawna w firmie telekomunikacyjnej. Kierowniczka nieraz dziwnie się przy mnie zachowuje. Raz np. gdy spadł jej długopis na podłogę, powiedziała żebym go podniósł, bo jestem w końcu jej pracownikiem . Innym razem zwróciła mi przy innych uwagę, żebym więcej pracował a mniej gapił się na jej nogi, co wywołało salwę śmiechu. Ma rzeczywiście świetne nogi. Dzisiaj to już przerosła samą siebie. Wezwała mnie do siebie: gdy przyszedłem siedziała z nogami położonymi na biurku, na stopach miała szpilki jak zwykle, kazała mi usiąść na krześle i dała mi do przeczytania jakieś pismo służbowe. To pismo położyła obok swoich stóp. Na szczęście było krótkie, szybko więc przez nie przebrnąłem. Porozmawialiśmy chwilę, a ona bawiła się tym, jak nie mogłem skupić się na rozmowie. Powiedziała na koniec, żebym wracał do pracy . Nie rozumiem tylko: po co ona to robi?

Gość tomek24
Odpowie mi ktoś?

Gość Hinkaaa
wiesz co... jest taki typ szefowej.. która jak ci zaproponuje seks i jej odmówisz to cie wyleje... miej sie na bacznosci...

Gość tomek24
Ale ona mi nie proponuje seksu, tylko póki co bawi się ze mną w taki sposób w jaki opisałem.

Gość tomek24
Nie fantazjuję. Naprawdę tak było, jak opisałem. Przecież nie robiła tego przy innych tylko za zamnkniętymi drzwiami. Dlaczego mi nie wierzysz?

Gość Hinkaaa
no nie proponuje, ale to kwestia czasu ;>

Gość sssssqqq
nogi miała na biurku?? głuppia czy co??? ja bym ja lekceważyła na twoim miejscu, omijaj ją wzrokiem , lepiej na dystans bo mi to wygląda na mobbbing. Tylko zwroty grzecznościowe.

Gość albo cie mobbinguje
albo molestuje tak czy owak prawo lamie

Gość Secundo
Matko znalazl sie kolejny amator SM. Kafeteria takich przyciaga, czy co?...

Gość tomek24
sssssqqq : zastanów się co piszesz. Jak ją mogę lekceważyć, jak to moja kierowniczka. Na pewno nie będę spełniał wszystich jej zachcianek, ale jak mnie np. wzywa do siebie, to muszę przyjść, jak mi daje coś do przeczytania, to muszę to przeczytać. Jest w końcu moją przełożoną.

Gość podrywa cie