Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka ładna inteligentna

Co z tym zrobić? Wykładowca zaproponował konsultacje

Polecane posty

Witam. Jestem na pierwszym roku studiów dziennych, dodam nieskromni że jestem ładna i atrakcyjna. Nie radzę sobie za dobrze pewnego przedmiotu. W poniedziałek na zajęciach laboratoryjnych z tego przedmiotu prowadzący - stary cap - zaproponował mi KONSULTACJE. Powiedział "myślę że powinna pani przyjść do mnie na konsultacje porozmawiać bo może być problem z zaliczeniem przedmiotu". Z początku byłam zmieszana, nie wiedziałam czy strzelić go w japę cz co, ale się powstrzymałam. Nie wiem jednak co z tym zrobić. Ten stary cap ewidentnie liczy na przelecenie mnie, no bo po co by mi proponował te całe KONSULTACJE. Czy powinnam z tym iść do dziekana lub rektora? Czy lepiej od razu zgłosić się do prokuratury że prowadzący zajęcia mnie molestuje?

Gość
ale masz wyobraźnie :P

Ja się pytam poważnie! Co najlepiej z tym zrobić? Myślę że nie jestem pierwszą a jeśli nic z tym nie zrobię to i nie ostatnią studentką której ten stary dziad proponuje te swoje KONSULTACJE!

Gość aaagneska
Jak chcesz skladac doniesienie, ze cie molestuje, skoro tego nie zrobił?? Wg mnie zalezy, gdzie chce te konsultacje i czy tylko ciebie o to spytał, zaproponował. Jak chcesz to idz na te konsultacje :P

Gość dwfgtgdefdddfd
możee i ładna jesteś ale raczej też głupa. Czy myślisz ze ten stary cap ryzykowałby swoją karierę z powodu chęci przelecenia "panienki"? Jeżeli powiedział tak jak Ty piszesz - ze zaprasza na konsultacje to KORZYSTAJ trochę wiedzy nikogo nie zabijav

Raczej podszyw. Ładna i inteligentna studentka nigdy by się sama nie określała. Temat proponuję przenieść do erotycznych fantazji. A swoją drogą uczyć się warto !

ładna może i jesteś, ale co do inteligencji mam zastrzeżenia:o Facet widzi, że sobie nie radzisz, i jak widać proponuje Ci pomoc. Konsultacje na uczelniach wyższych to norma. I nikt nie robi z tego halo.

Gość Chopok
załóż fajne gacie oj będzie seksik