Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_234

Kolega z klasy mnie wielokrotnie uraził...

Polecane posty

Mój kolega z klasy po prostu mnie nie lubi...nie mogę się z tym "pogodzić" ponieważ nasze mamy się przyjaźnią. Ostatnio on i jego brat mnie zablokowali mnie na gadu-gadu. Potem zaprosiłam tego kolegę na naszej-klasie i nie mam żadnej "wiadomości" o tym, że przyjął to zaproszenie. A w tym czasie w jego znajomych pojawiły się 4 nowe osoby...nie wiem o co mu chodzi :( Proszę poradźcie jak to naprawić! Co mam robić? On mnie nie lubi, ale ja nie wiem dlaczego. Napisał mi kiedyś, że jestem wścibska, ale ja jak już jestem wścibska, to nie do niego, więc o co chodzi?! :( Nie mam pojęcia...Jestem bardzo urażona :( Jestem od niego wyższa...być może to go zraża...ale przecież wielkość nic nie znaczy! On ma w znajomych tylko szczupłe, ładne dziewczyny...oczywiście te, które znam! Nie wiem co mam robić! Proszę jeszcze raz! Pomóżcie! Nie lekceważcie tego tematu! Nawet nie wiecie ile razy przez to wszystko płakałam :( Proszę napiszcie coś! I nie wygłupiajcie się, bo ja traktuję to bardzo serio...

Gość pewnie twoja matka go wkurza
, że wpierdala sie z buciorami do jego domu i dlatego cie nie lubi . Myślenie nie boli .

Boże jak ja nienawidzę takich ludzi jak ty. Moja mama i jego mama pracowały razem w szkole idioto moja mama jest polonistką i historyczką, a jego mama uczy 1-3...

Gość ale się przejmujesz
tym kolesiem, bujasz się w nim czy co?

A swoją drogą to jesteś naprawdę taką debilką czy tylko udajesz? Kurwa największe życiowe zmartwienia... blokada na gadu-gadu i odrzucenie zaproszenia do znajomy na naszej klasie... co za żenada... skąd się biorą takie puste, infantylne, debilne kretynki... nienawidzę takich ludzi... rzygać mi się przez takie gówna chce...

Gość mirraaaaaa
a co ma wspólnego przyjaźń waszych matek i to, że ona ma cię lubić. Skoro nie to trudno, przecież nie jest powiedziane, że macie się lubić, bo wasze matki to koleżanki

13 lat kurwa! Już 13 lat pomyśl trochę! Fakt że na dawanie dupy jesteś za młoda ale kurwa czy trzeba być takim kretynem? Ja w wieku 13 lat umiałem już całkować, liczyć pochodne, rozwiązywać równania liniowe, umiałem macierze... a nie jakieś pierdolone gg czy nk... co się dzieje z tymi dziećmi teraz kurwa...

Co tam kurwa 13 lat... w wieku 8 lat przeczytałem całego Pana Tadeusza a w wieku 9 lat nauczyłem się go na pamięć! Jak miałem 4 lata nauczyłem się angielskiego! Jak miałem 5 lat niemieckiego! A teraz to tylko gadu-gadu i nasza-klasa... co się kurwa dzieje z tymi dziećmi...

Gość elfbnwrkm
"Ja w wieku 13 lat umiałem już całkować, liczyć pochodne, rozwiązywać równania liniowe, umiałem macierze" o kurcze, to ile teraz musiesz miec lat skoro ten material byl w podstawowce x lat temu...

Gość co to są macierze
????

Gość lepiej nie pytaj
:)

Gość co to są macierze
no, ale chodzę do trzeciej gimnazjum i nie kojarzę tego :P

Gość nie wiesz co to matrix
nie gadaj...

"o kurcze, to ile teraz musiesz miec lat skoro ten material byl w podstawowce x lat temu..." W jakiej podstawówce? Moja droga ja się tego wszystkiego sam uczyłem! Swoją edukację rozpocząłem jeszcze w okresie płodowym! W podstawówce to ja studentom korepetycje z matematyki, angielskiego czy niemieckiego dawałem, nauczycieli douczałem! Pracę magisterską bankowości napisałem w wieku 11 lat!

nasza klasa górą tu toczy się prawdziwe życie skąd takie tragicznie łupie małolaty się biorą? jakiś wysyp tego tatałajswa był? żesz kurwa mać!

Gość a to przepraszam
jak bylam mala tez mialam takie marzenia :D