Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co zaa zazzaa ccooo

Czy was tez wkurzaja wasze przyjaciólki ???

Polecane posty

Gość Co zaa zazzaa ccooo

ja juz mam dosc, kurde niby jest moja przyjaciólka ale zachowuje sie jak szczeniak! Kłoci sie ze mna o byle co, robi idiotyczne miny obgaduje mnie zapewne, jak wstawie jakies zdjecie na n-k to nawet nie raczy skomentowac, a do innych dziewczyn z klasy z ktorymi nawet w ogóle nie gada to pisze odrazu " slicznie :********************* " Kurwa idiotka!!! nie nawidze jej mam dosc tego pokreconego głupiego swiata!!!

Osoby, które mnie wkurzają, nie są moimi przyjaciółmi. Tylko idiotka uważa tych, którzy ją drażnią za przyjaciół.

Gość coo za zzaaa coooo
no własnie ze nie idiotka, bo to tej pory uwazałam ja za przyjaciólk.. :O

tacy są przyjaciele...najpierw liżą dupę...a co do czego to cię póxniej w to miejsce kopną

Gość ccooo zzaaa zaaa coo
no ale czasami trzeba sie komus pozalic, a tu sie okazuje ze niema sie nikogo takiego :(

Ja mam przyjaciółki. Mówimy sobie wszystko. Ale dobieranie sobie powierników od serca to długotrwały proces.

Gość amajaaa
hmm ja nie wiem juz czy mam przyjaciółkę,myslalam ze miałam ale jest skupiona tylko na sobie, przewrazliwiona na swoim punkcie i bardzo męcząca, więc nasza przyjaźń plega na tym że mówimy o jej, jej problemach itp, i już aha no i nie mozna za duzo przebywac z innymi bo ona nie moze wtedy sie wyżalić... Ehhh chyba też stawiam na koleżeństwo

to mnie rozwalilo : jak wstawie jakies zdjecie na n-k to nawet nie raczy skomentowac, :D:D:D:D:D ty jestes idiotka. do tego tepa jak dzida :O :( 🖐️

No wątek z nk rozpierdzielający. Masz dość pokręconego świata, bo psiapsiółka nie komentuje Ci fot na naszej klasie?:D

Gość coo zzza zza ccoo
sama jestes idiotka, skoro uwazasz ze ja jestem idiotka to zapewne uwazasz sie za inteligentaa a nawet tego nie zrozumiałas.. :O

Gość a ja .........................
na moje szczescie nie mam ani jednej.

Gość diddus
przyjaciólki sa dobre tylko na chwile, jak to moja matka mi cale zycie powtarzala, i miala racje, przekonalam sie na wlasnej skórze nie raz, i juz tego bledu nie popelnie. moge sie tylko kolegowac!

owszem zrozumialam, masz problem bo ciebie dziewczyna nie komentuje a inne kolezanki tak. powiedz, czy gdyby napisala ci standardowe: super focie, slicznie wyszlas itp to od razu bylaby super przyjaciolka? :O

Gość hkmgkhkg
kurwa ales ty tepa, podałam przykład nawiazujacy do teg co pisałam jełopie.. ales ty jest tepa kurwa :O

Gość popieram sol i pieprz
zero przyjaciol...tylko kolezenstwo. I jest mi z tym cudownie :D

Gość Anitaaaaaa
Oj mądrale przykład z nk po prostu obrazuje sytuację, przestańcie udawać niewiadomo kogo.

No dobrze Anitko :) Ale przykład z naszą klasą pokazuje tylko, że tak naprawdę problem albo jest totalnie błahy, albo wręcz nie istnieje i jeżeli pojawia się sytuacja irytująca daną osobę, powinna ona o niej porozmawiać z tym, kto jej działa na nerwy, a nie żalić się obcym ludziom, ponieważ to do niczego nie prowadzi.

Gość babkazkwiatka
miałam przyjaciółki tak do 28roku życia...a teraz myślę że najlepszym przyjacielem może być tylko facet. kobiety przyjaciółki są zawistne zaborcze ...a facet potrafi widzieć ciebie obiektywnie nie rywalizuje z tobą, po prostu wiele mądrych rzeczy usłyszałam od facetów znanych nawet krótko, i to było czasem jedno zdanie a pamiętam do dziś...a baby gadają i gadają ale nic ci nie powiedzą

Gość regenmenderedelabijale
no dokładnie faceci to prawdziwi przyjaciele..

Gość Anitaaaaaa
Pieprzowa po prostu przeczytałam posta dziewczyny i tylko czekałam aż ktoś zwróci uwage na tę naszą-klasę. Mnie się wydaje, ze może autorka wątku jest po prostu jeszcze młoda. A tak poza tym to się zgadzam z Tobą. Jeżeli chodzi o facetów to msuze sie zgodzić, że czasem zdarza się, ze któryś powie mimochodem jedno zdanie, a naprawde jest madre i zapada w pamięć na długo. Z kobietami nie mam takich doświadczeń.

Gość hnfvfjd
Moje przyjaciółki mnie czasem wkurzają... Jedna tym, że ma strasznie mozolne ruchy, i zastanawia się nad każdym słowem zanim je wypowie, i trzeba ją poganiać :D Druga czasem ma odchyły, że zachowuje się jak słodka idiotka, i często daje po sobie jechać :o Ale tak na poważnie to jest ok. W końcu jestem nerwowa i każdy mnie czymś denerwuje... Cieszę się, że je mam :classic_cool: Co do nk... :D :D :D