Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryzurna

Fryzura i makijaż? Za ile? Ile wcześniej?

Polecane posty

Gość fryzurna

jak w temacie :) ile kosztuje fryzura do slubu i makijaz? na ile wczesniej powinno rezerwowac się termin u fryzjerki zeby sie nie zbłaźnić :)

Gość fryzurna
noo i nikt nie odpowie :(:(:(

Gość wiadrozwoda
podnoszę sama jestem ciekawa No i kiedy fryzura próbna

Gość swiadkowaaa
fryz probny nalezy zrobic nie na ostatnia chwile bo moze okazac sie ze fryzier nie spelni naszych oczekiwan i trzeba szukac dalej.dwa tygodnie wczesniej wystarczy.a koszt zalezy od fryzury czy jest bardziej czy mniej skomplikowana.ja bylam swiadkiem na slubie i za moja zaplacilam 150.byla skomplikowana ni i mam dlugie wlosy.a za makijaz tez musialam zaplacic wyszlo jakies 60 zl wiec chyba nie duzo aha i trzeba pamietac zeby to byla kosmetyczka-kolorystka to przynajmniej dobierze kolory do twojej urody bo to roznie bywalo w moim zyciu.moja ostatnia kolorystka byla super poprosila o przyniesienie sukienki dzien przed impreza zeby dopasowac kolory do niej i mojej urody tak zeby wszystko bylo cacy i cos tam probowala czarowala nic nie zaplacilam i jeszcze jakies probki dostalam w dzien swiadkowania bylam naj naj naj.

ja mam w lipcu slub w pazdzierniku zamowiłam fryzjerke od stówy w gore zalezy jaka fryzura musze jeszcze załatwic paznokcie(100zł) i makijaz(ok 100zł) to w najblizszym czasie:)

Gość lovilyjka
Matko, gdzie Wy mieszkacie? Ja miałam ślub w czerwcu, w maju poszłam zaklepać termin, płaciłam 80 zł : -)

Gość ghhghg
nie ma jednej odpowiedzi na Twoje pytanie wszystko zależy od miasta, od renomy usługodawców itp. ja miałam ślub w sierpniu, do fryzjera zapisałam się w połowie czerwca a do wizażystki w lipcu

Gość ghhghg
co do kosztów - fryzura 65 zł i makijaż 60 zł

rany... gdy czytam o tych próbnych makijażach, paznokciach to tylko można się uśmiechnąc. Nigdy nie malowałyście się? Nie macie pojęcia o tym czy co? Myślicie może że makijażystka to jest taka fachura że bóstwo z Was zrobi? Błąd. A paznokcie - pewnie robicie tipsy? To powodzenia! Spróbujcie potem doprowdzic własną płytkę paznokciową do ładu i zdrowego stanu. Powodzenia.

Gość j.s
Odpowiadając poprzedniczce- nie zawsze kosmetyki których używamy na odzień oraz nasze umiejętności są wystarczające. Poza tym czasami warto się przejść do wizażystki czy makijażystki. Co do paznokci-nie każdy ma na tyle silne paznokcie aby moc je zapuścić, wiec czemu ktoś ma odmówić sobie takich paznokci o jakich marzy.

no własnie ja mam tragiczne paznokcie:( sama sie rzadko maluje wiec wole zeby zrobil to ktos doswiadczony... poza tym chce ladnie wygladac:)

warszawa: fryzura 200zł makijaż 200zł były warte swojej ceny :) paznokcie przyjaciółka mi robiła za darmo :)

warszawa: fryzura 200zł makijaż 200zł były warte swojej ceny :) paznokcie przyjaciółka mi robiła za darmo :)

Moja fryzura i makijaż ślubny był poprzedzony wieloma, innymi, wcześniejszymi zabiegami:) Pamiętam, że przed ślubem po raz pierwszy zdecydowałam się przedłużyć rzęsy i włosy. Efekty były piorunujące. Jeśli chodzi o sam makijaż i fryzurę ślubną to musisz liczyć na to w sumie z 300 zł minimum. Zależy też w jakim regionie. Wiadomo, że w dużej aglomeracji zapłacisz więcej niż w małym miasteczku.

Gość Ania005
Polecę ten salon http://zadbajosiebie.com.pl/. Przed ślubem się do niego wybrałam by trochę się upiększyć i zrelaksować. Zaczęłam od masażu próżniowego - cudo! Zrobiłam sobie również paznokcie, byłam bardzo zadowolona Obsługa profesjonalna i fachowa, ładny wystrój salonu, także czas spędzony na samych przyjemnościach. :)

Gość woww ceny z kosmosu
moja fryzjerka bierze za ślubną 75 zł tipsy żelowe na formie 50 zł makijaż 45 zł

Gość gość
no na pewno miesiac/3 tygodnie... trzeba sprawdzic czy bedzie sie podobalo i dobrac opdowiednio kolory i fryzure do sukienki itd... ja bylam na próbie w warszawskim salonie www.cortedelsole.pl i moge polecic w 100%

Gość gość
to prawda, Panie z www.cortedelsole.pl są naprawdę świetne! :)

Gość jahoda111
dokładnie! tak rewelacyjne, że az same musza sie na forach reklamowac bo nikt do nich nie przychodzi-ostatni gosciu -piszesz o tym salonie juz którys temat z kolei widac ze to reklama:/