Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiejący

Kwestia wysokich obcasów

Polecane posty

Gość nie rozumiejący

Podobają mi się kobiety w szpilkach/na wysokich obcasach. Do tego stopnia, że kobieta bez takowych jest dla mnie nieatrakcyjna. Jeśli obok siebie postawilibyście dwie kobiety: brzydszą ale w szpileczkach i ładniejszą w trampkach to z pewnością wybrałbym brzydszą :O Czy jestem nienormalny?

Gość seewrw
troszeczkę, ale w sumie dobrze że sam w nich nie chodzisz, bo to byłaby juz perwersja. A tak na marginesie...wg ciebie istnieją tylko dwa rodzaje damskiego obuwia? trampki i szpilki? przecież jest wiele innych równie eleganckich jak szpileczki butków. Wiesz jakie szpilki są niewygodne i niezdrowe??

Gość nie rozumiejący
nie wiem czy są niezdrowe, wiem, że tylko to mnie kręci

Gość ja to rozumiem
W pełni zgadzam się z autorem. Szpilki z każdego kocmołucha zrobią damę. A w płaskich kapciach nawet najpiękniejsze nogi wyglądają tak sobie. Zupełnie jakby to był facet. Pamiętacie te klapli wszechobecne latem? Ohyda! W dodatku im bardziej kobieco się kobieta nosi (sukienki, mini, dopasowane rzeczy) tym bardziej potrzebuje wysokoch obcasów. Bez tego wszystko na nic, efekt żaden.

Gość smakunia
ja nie powinnam noscic szpilek...jestem juz dos wysoka ale okazyjnie je nosze

Gość smakunia
tyle ze trzeba jeszcze umiec chodzic w szpilkach...bo jak kobieta tego nieumie to okropnie to wyglada

Gość nie jesteś zdrowy
jeśli kobieta bez szpilek cie w ogóle nie pociąga to jesteś fetyszystą a fetyszyzm jest zboczeniem seksualnym

Gość 212sexy
No właśnie ja też jestem wysoka i często się zastanawiam czy nie popełniam jakieś zbrodni zakładając szpile? Niektórzy ludzie właśnie tak na mnie patrzą.

Gość klementynkakaka
Wchodząc na stronę http://puzz.com.pl/?p=F7ADwVKFDqqH i wygrywając jedną partyjkę układania puzzli z przeciwnikiem można zgarnąc sporo kasy... Ja wczoraj wzbogaciłam się o 57zł. wprawdzie musiałam "zainwestować" i wysłać sms'a aktywacyjnego za 2.44zł, ale i tak jestem do przodu i to całkiem sporo. NAPRAWDĘ WARTO.