Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angellisa

system zdrowia i urody

Polecane posty

Gość angellisa

Niedawno usłyszałam, że kobiety w ciągu swojego życia zjadają przeciętnie około 1 kg pomadki!!! Czy ktokolwiek zdawał sobie sprawę, że to czym się psikamy, nanosimy na nasze ciało odkłada się w organizmie? Wszystko, co jest wykonane na bazie tzw chemii wykazuje ujemny wpływ już na poziomie komórkowym. Dlatego teraz w erze genetycznie modyfikowanej żywności, chemicznie sporządzanych środków ważne jest aby powoli zacząć dbać o swój organizm. Chronić organizm przed substancjami toksycznymi można na wiele sposobów, z czego ja podaję zaledwie jeden ( być może nie ostatni). Polecam perfumy firmy LR produkowane na czystej ambrze, które dodatkowo zawierają znacząco większą koncentrację olejków zapachowych.

Gość masz rację.....
z tymi pomadkami, ale podam Ci ciekawszą informację: każdy z nas w ciągu roku pijąc wodę zjada 1kg gówna, gdyż w wodzie znajduje się bakteria kałowa E-coli. Tak, że pomadka to pikuś w porównaniu z gównem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cd....
żeby uniknąć negatywnych skutków w postaci odkładania się w organiźmie rakotwórczych toksyn, należy organizm oczyszczać np. Terapią Gersona. Link do edukacyjnego filmu można znaleźć w internecie pod tym hasłem.