Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jania wzór do nasladowania

WIECIE CO O WAS MÓWI KAMELIA? JESTEM ZSZOKOWANA, JAK TAK MOŻNA

Polecane posty

Kamelia to największa dewotka na tym forum, prowadzi ona topik pt "Jezus i piękno bożego słowa", na którym twierdzi, że Bóg do niej przemawia, że jest pięknym kwiatem, ale najgorsze jest to, że neguje znaczenie Maryji i pisze o bezpłodnych kobietach, że są złymi drzewami :O :O Jak tak można, niepotrzebnie wcześniej słuchałam jej nauk :O :O :O :O [07.11.2009] 13:12 [zgłoś do usunięcia] Kamelia (mk1974@interia.pl) "Tak każde dobre drzewo wydaje dobre owoce, ale złe drzewo wydaje złe owoce. (18) Nie może dobre drzewo rodzić złych owoców, ani złe drzewo rodzić dobrych owoców. (19) Każde drzewo, które nie wydaje dobrego owocu, wycina się i rzuca w ogień. (20) Tak więc po owocach poznacie ich. (21) Nie każdy, kto do mnie mówi: Panie, Panie, wejdzie do Królestwa Niebios; lecz tylko ten, kto pełni wolę Ojca mojego, który jest w niebie. Zaprawdę zaprawdę powiadam wam, kto słucha słowa mego i wierzy Temu który mnie posłał, ma żywot wieczny i nie stanie przed sądem lecz przeszedł z śmierci do żywota" ...powiedział Jezus. Jan. 5.24 Złe drzewo nie może rodzić dobrych owoców. Tam, gdzie owoca nie widać, drzewo przez zepsucie jest toczone :O :O

Gość Jania wzór do naśladowania
Nie wiem dlaczego ten jej topik nadal jest :O :O Dlaczego bezkarnie obraża za pomocą metafory i chwali się swoją córką, swoim dobrym owocem :O :O Jak tak można :O :O

Gość Janiu idz strzel sobie minetę

Gość ejejejchwila
ale to ma zupełnie inne znaczenie. Przecież nie chodzi o owoce w formie "materialnej" tylko "duchowej" Dobre drzewo czyli rodzice, dobry owoc czyli dziecko. Dobro to nie zdrowe dziecko tylko dobry człowiek, dobry chrześcijanin. Z dobrego drzewa (matki chrześcijanki, która daje dobry przykład dobrego chrześcijanina swojemu dziecku) rodzi się dobry chrześcijanin.

Gość Jania strzel sobie anala
he he he .....

Gość ten cytat m
Ten cytat mozna interpretować bardzo różnie, niestety także o o bezpłodności.

Gość ejejejchwila
no pierwszy raz słyszę aby o bezpłodności,na pewno bezpłodność nie jest postrzegana przez chrześcijan jako zło, więc nie bardzo rozumiem tej interpretacji.Jestem w zgromadzeniu i znam wiele wspaniałych osób bezpłodnych również. to jakaś bzdurna interpretacja ;) Raczej powiedziałabym,że bezpłodność jest krzyżem ciężkim do niesienia.

Gość Mogę wystawić L-4
Jania, ty jakaś nawiedzona jesteś, powinni cię niedługo zbanować:o

Ale Kamelia nie jest chrześcijanką ani katoliczką! :O :O Ona nalezy do sekty :O :O Dla mnie np powiedziała że mnie Pan nie kocha - jakim prawem tak mówi? Przecież nawet jak czasami grzeszę to Pan tak mnie może kocha, a zresztą skąd ona by o tym wiedziała :O :O Ten jej topik to zlot sekciarzy, a i Złoty tam dla jaj pisuje :O :O

Gość ale jania jest zbanowana i nie
chca odbanowac:D Jania wklej link mi z tego forum slowa bozego chetnie poczytam :)

Gość ejejejchwila
nie znam jej ale nie rozumiem czym ty się przejmujesz :D to już jej problem co ona sobie myśli i jak interpretuje, po co z nią piszesz i ją czytasz, skoro to sekciara :P

Bo mi zrobiła wodę z mózgu :o :O Tak sprytnie, niepostrzeżenie... :O :O Byłam kiedyś fajną kobietą, ale jak zaczełam czytać jej nauki i porady, zaczełam też uważać niepłodne kobiety za pokarane przez Boga i teraz źle się z tym czuję :O :O :O

Gość jania wklej rowniez link
i olej ja

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3783733 To ta Kamelia :O :O A kiedyś byłam lubianą kobietą :O :O Kiedyś, jeszcze na początku... Teraz pozostało o tym wspomnienie :O :O :O

Gość jania dzieki
za link uspokoj sie :) i olej ta kobiete :)

Gość to juz fanatyzm
ten caly jej topik :O co za duzo to nie zdrowo nawet religi , cholera ze jak wy juz wierzycie ze kobiety bezplodne bo je Bog nie kocha :O to tym samym kurwa was powinnien przestac kochac :O tak robi religia, tylko ze religia a religia to roznica wole isc raz do roku do kosciola i byc normalnym czlowiekiem nizlei modlic sie kurwa co 5 minut , i w kazda niedziele , ba kazdy dzien i byc najwredniejszym czlowiekiem :O 🖐️ niecierpie takich ludzi , kochaja boga ,a drugiemu krzywde robia

Gość to fakt że ta k
Wydaje się, że ta kamelia bezmyślnie robi innym krzywde poniżając, bo i czy kobiety bezpłodne są gorsze od tych płodnych? Według niej trzeba by co roku rodzić dzieci, wtedy jest się cool. Czytam troche ten jej topik i od tyh wpisów aż gęsia skórka chodzi p plecach, bo to według mnie niebezpieczna fanatyczka. I nie życzę sobie poniżania, jasne? Krzywym drzewem jest ona sama.

Jesteście gorsze od Kamelii i siećcie cicho, Ona ma rację 🌻 🌻 🌻 Kamelia jest piekna i urodziła zdrową Córeczkę 🌼

Gość a to nie jania
tylko jakis kolejny marny podszyw :o