Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LICEALISTKA...

CHODZI O CHŁOPAKA. .................

Polecane posty

Gość LICEALISTKA...

niedawno zakończyłam 4 letni związek, poznałam chłopaka z innego liceum. Napisał do mnie... spodobałam mu się itd, jest pożądny, miał tylko dwie dziewczyny itd, ale mniejsza o to. On ma dylemat, na kim się skupic, na mnie, czy na takiej innej dziewczynie ... a że dla mnie to prawie poniżenie, powiedziałam mu, ż enie chce brać w tym udziału, i że ułatwie mu to , niech sobie będzie z tamtą. Poza tym nie wiem czy kiedys mogloby nas cos łączyć. Mielismy zostać przyjaciółmi, ale dziś on mnie pocałował :O pozniej przeprosil i powiedział że go poniosło. Od jego kumpla dowiedziałam się że bardziej jednak jest za tą drugą, bo ona jest dziewicą ( ja spałam z jednym chłopakiem ) , powiedział że nie bedzie jeździł po pasie startowym ;] co za cham totalny. DO RZECZY. JUTRO SPOTKAMY SIE W KLUBIE, BO ON IDZIE TAM PO POŁOWINKACH, A JA IDE PO PROSTU Z KOLEŻANKAMI. CO ZROBIĆ ŻEBY OSZALAŁ NA MOIM PUNKCIE ? CHCE MU ZROBIĆ ZA ZŁOŚĆ. ZROBIE WSZYSTKO ŻEBY WYGLĄDAĆ ŚWIETNIE, TYLKO NIE WIEM JAK MAM SIE ZACHOWYWAĆ ?

Gość z godnością bym
go olała na maxa :D

baw sie z klasa i badz zalotna wobec innych facetow ale nie nachalna,tak zeby cie podrywali a on to widzial,baw sie dobrze,tylko sie nie napierdol za bardzo zeby nie bylo widac ze jestes najebana,a pozniej mozesz kolesiowi zrobic loda

Gość homie
1. "powiedziałam mu, ż enie chce brać w tym udziału" 2. "CHCE MU ZROBIĆ ZA ZŁOŚĆ." co za szybki spadek z dojrzałości na dziecinność, szoke 😭

Gość le mel
ha ha :D Co za puste dziewczyny nawiedzają kafe :D

Gość LICEALISTKA...
ZABAWIŁ SIĘ MNĄ, TERAZ JA TO ZROBIE :)

Gość LICEALISTKA...
zapomniałam dodać , że on mi się podoba, co jest w moim przypadku rzadkim zjawiskiem. Dlatego też ta zawiść...

Gość porządny
Do cholery!!!!!!!!!!!!!!! PORZĄDNY

Gość homie
w którym miejscu się tobą zabawił, bo nie zauważyłam? :o nie wmawiaj sobie rzeczy, których nie ma, żeby usprawiedliwić swoją głupotę.

Gość LICEALISTKA...
mogło być więcej niż zabawa, ale teraz juz raczej nie, po tym co powiedział mi ten kolega. dlaczego uważasz, że jestem glupia ? jak Ci sie nie podoba ten temat, to w rogu masz czerwony krzyżyk inteligencie:)

Gość jakie idiotki ta
ziemia nosi ucz się lepiej dziewoje, bo nawet jeśli dzisiaj ci mówią, żeś durna, to ty na pewno nie jesteś w stanie zrozumieć dlaczego jednak ja czuję, że ty nie tyle jestes głupia z braku wiedzy, ale zwyczajnie jesteś mało inteligentna a na to nie ma rady wiesz chłopa se znajdziesz, ale na pewno orłem nie będzie, bo z taką inteligencją na wiele bym nie liczył....

Gość LICEALISTKA...
ok to przybliże CI to. zabawił się mną w tym momencie : wykluczyłam się z jego 'dylematu', mieliśmy się przyjaźnić, nastepnie on mnie pocałował, chociaż mówił do kumpla takie rzeczy tego samego dnia, i kręci z tamtą dziewczyną. raczej logiczny schemat,

Gość LICEALISTKA..
spoko, możesz mieć o mnie takie zdanie . w końcu tylko inteligentni ludzi Twojego pokroju potrafią stwierdzić tak konkretnie o aspekcie inteligencji, po kilku zdaniach w internecie. patologia

Gość odpowiadające co niektóre
w tym topiku też "nadążają" za "wysokimi" lotami autorki :D a myślałam, że nikt na poważnie na to nie odpowie - a jednak dlaczego ludzie rodzą się aż tak ograniczeni? to jakaś niesprawiedliwość :D

Gość koi koi koi
ale wieś 😴

Gość LICEALISTKA..
zadziwiające jest to, że nagle wszyscy udają mega dojrzałych i jakże idealnych ludzi, bo nikt z Was nie był w podobnej sytuacji do mojej? wszystko bierzecie totalnie na poważnie tak. ? nie mieliście nigdy 17 lat ? eh. no trudno : )

Gość licealistkaaaa
???? coś nie chce i się wierzyć. Raczej podstawówka. Co żałośnie dziecinny topik.

Gość licealistkaaaa
nie wierzę, że masz 17 lat, no nie wierzę. Góra 14 a i tak jestem łaskawa dla twojego rozumu ;)

Gość LICEALISTKA...
:D:D. no jakoś mało mnie to obchodzi czy mi wierzysz. wypad z baru :)

Gość he he masakra he he
takie rozgarnięte inaczej laseczki to dobry materiał na zaliczanka i koleś pewnie na to liczył LOL