Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga P

rozpoczecie wspolzycia

Polecane posty

Gość Kinga P

Chcialabym rozpoczac wspolzycie z moim facetem, ale do tej pory nigdy tego nie robilam. Oboje jestemy dorosli i stwierdzilismy ze to jest odpowiedni moment. Nie do konca tylko wiem jak jest z kwestia zabezpieczania sie. Myslalam o tabletkach, tylko jak to zrobic - pojsc do ginekologa i pwoedziec, ze chce rozpoczac wspolzycie, mysle o tabletkach i prosze o przepisanie mi jakichs? Slyszalam ze wiaze sie to mimo wszystko z ryzykiem zajscia w ciaze, mimo ze skutecznosc jest wysoka :( Nie wiem, czy umialabym sie wyluzowac w trakcie, boje sie ze starch przed ciaza zwyciezy :( Moze lepiej tabletki + stosunek przerywany? Dtuga sprawa, 1 opakowanie starcza na miesiac czasu. Bede musiala co miesiac biegac po recepte? U mnie w miescie na wizyte czeka sie mniej wiecej 2 miesiace, i co teraz? pomozcie dziewczyny.

Gość moim zdaniem powinnaś
zaopatrzyć sie z niezbędnik dziewicy. Znajdziesz tam dużo porad na temat inicjacji, są tam informacje dotyczące najlepszej metody antykoncepcji oraz żel zapobiegający otarciom masz link http://change.menelgame.pl/change_please/5077300/

Gość cioteczka radeczka
no wiec odpowiadam;) tabletki moze wypisac nawet na rok na twz zlecenie stale... w aptece robia odpisy tej recepyt i co miesiac idziesz z jednym odpisem:) ja tez sie balam na poczatku jak zaczelam brac tabletki to dodatkowo z facetem uzywlismy prezerwatyw bo nie wiadomo bylo jak organizm zareaguje na dane tabletki:) mysle ze tabletki Ci wystarcza, no chyba ze bedziesz w trakcie choroby, biegunki, wymiotow, bedziesz zazywala antybiotyki lub namietni pila herbate z dziurawca to ich skutecznosc spada:) powodzenia zycze;)

Gość cioteczka radeczka
aaa i ginekolog rowniez powinien Ci poinstruowac odnosnie tabletek i do tego jak ja bylam to dostalam ksiazeczki i o antykoncepcji ogolnie i o wspolzyciu:) takze dobrego lekarza zycze;)

Gość kwi kwi jestem opaslom swiniom
kwi kwi jestem opaslom swiniom kwi kwi

Gość Niedługo już
A pomyslalas o badaniach stwierdzajacych wasz stan zdrowia?