Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_zdziwiona

On śpi a ona..

Polecane posty

Gość ona_zdziwiona

...a ona smutna przy komputerze. bylyscie kiedys w takiej sytuacji? czekam aż ta noc się skonczy, chociaz dopiero co sie zaczela :(

Gość ona_zdziwiona
tylko ze wlasnie zasnac nie moge... niektorzy tacy jak Ty poprostu nie znajac uczuc i nie wiedza ze przez negatywne emocje ciezko usnac..

doskonale o tym wiem i też kiedys przeżywałam tak jak ty ale nauczyłam sie panować nad takimi rzeczami. z zamartwiania sie i tak nic nie wystrugasz więc po prostu odpuśc przynajmniej do rana.butla wina albo tabs na sen i lulu

Gość bannnka
chodzi Ci o seks?

Gość ona_zdziwiona
o zaden seks... o rozmowe :( ale jak sie kogos kocha to nie darady nie przezywac...

Gość ona bez pasji
tak bez nart i bez sniegu :(

tylko ze wlasnie zasnac nie moge... niektorzy tacy jak Ty poprostu nie znajac uczuc i nie wiedza ze przez negatywne emocje ciezko usnac.. nie kazdy musibyc wrazliwcem z rozchwianymi emocjami🖐️

Gość ona_zdziwiona
moze macie racje... dobranoc

Gość ona_zdziwiona
no wiem ze rano wszystko jest piekniejsze dlatego czekam az ta noc sie skonczy... no i rano byc moze nadejdzie ta upragniona rozmowa :( a Tobie współczuję, mo "Mój" nie spi pijany

Gość ona_zdziwiona
a przy kompie usiadlam zeby oczy zmeczyc :( zeby sie spac polozyly razem ze mna... bo czasem poprostu tak zle jest usnac... a powiedzcie czym dla was jest milosc? i czy czasem watpicie w nia?

23:46 [zgłoś do usunięcia] ona_zdziwiona a przy kompie usiadlam zeby oczy zmeczyc zeby sie spac polozyly razem ze mna... bo czasem poprostu tak zle jest usnac... a powiedzcie czym dla was jest milosc? i czy czasem watpicie w nia? z ciebie to straszna romantyczka widze... on cie olewa?

Gość ona_zdziwiona
no wlasnie chodzi ze nie od razu bo ja czekam az to On zacznie ta rozmowe... ja juz wyrazilam swoje zdanie na temat tego co mnie urazilo tylko ze nie zostalo to w zaden sposob skomentowane :(

Gość ona_zdziwiona
moze nie olewa tylko ze cos co dla mnie jest wazne i oczywiste dla Niego nie zawsze... :( a widomo ze oczywistych rzeczy sie nei tlumaczy

no własnie co on takiego zrobił?? bo moze po prostu jesteś z tych pudliczek histeryczek co w poduszke ryczą bo misio zapomniał o trzeciej rocznicy zakupów w gsie? :D gadaj co nawywijał:D

czy kolokwialnie mówiąc cię olał:( albo poprostu boi się rozmowy, bo nie wie co powiedziec, jak się bronić, nie wiem.... albo poprostu potrzebuje więcej czasu na przemyślenie a możesz nam napisac o co poszło? bedzie nam łatwiej ci doradzić

Gość ona_zdziwiona
no wlasnie chodzi o to ze niby nic wielkiego ... poprostu poszedl spac wtedy kiedy ja potrzebowalam rozmowy na temat o ktorym mu wczesniej zakomunikowalam i widze ze dla wiekszosci takie rzeczy nie maja znaczenia :( a dla mnie ma duzo bo zawsze rozmawialismy dotąd az nie mialam lekko na serduszku, a dzisiaj zachowal sie tak jakby nie zdawal sobie sprawy ze cos mnie meczy

Gość ona_zdziwiona
nie chce pisac o co tak dokladnie poszlo bo nie z tego powodu mi przykro tylko z tego ze nie porozmawialiscmy o tym...

no wiesz...zalezy co cię męczy ale tak ogólnie to histeryzujesz.poszedł spać i tyle. jak ja bym sie miała przejmować takimi rzeczami to daj spokój...nie widze potrzeby szukania dziury w calym

Gość ona_zdziwiona
dziekuje wam za komentarze :) uswiadomiliscie mi ze nie nadaje sie do zwiazku bo nadzwyczajnie szukam dziury w calym a ja chcialam poprostu byc szczesliwa i myslalam ze zawsze bedzie prawie idealnie... bo do tej pory tak wlasnie bylo... prawie idealnie... ja w piosence M. Grechuty.. "Była taka dokładnie jak trzeba Miała zalet tak wiele jak wad Tyle piekła w niej było co nieba Taka miłość w sam raz, akurat Chyba zgodzisz się ze mną, kochana To rzecz pewna, jak dwa razy dwa Nasza miłość jest raczej udana Zażywajmy więc póki się da "

Gość ona_zdziwiona
22 :(

Gość ona_zdziwiona
no ale co mam zrobic... zasnac probowalam... nie da rady nie przejmowac sie tez nie potrafie...