Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z terminem na lipice

termin lipiec 2010

Polecane posty

Gość z terminem na lipice

dziewczyny czy juz ktoras wie ze jest w ciazy z teminem na lipiec 2010 ja wlasnie zrobilam dzisiaj test i wyszedl pozytywny i termin wedlug kalendarza w necie wypada na 5 lipca 2010. jelsli istnieje juz taki topick to prosze o adres bo szukalam ale nie moglam znalesc wiec postanowilam zlaozyc nowy. a mysle ze juz wiele z was wie o ciazy bo jest to juz 6 tydz. bedzie to moja trzecie dziecko jedna corka ma 11 lat druga 2,5 a teraz to bylo zupelnie nie planowane i wielkie zaskoczenie kiedy ujrzalam dwie kreski jestem jeszcze w szoku ale sie bardzo ciesze.

Gość marcoweczka
znam tylko jedna z lipcowek...poczekaj troszeczke a na pewno wiecej sie ich znajdzie:)

Gość z terminem na lipiec
dzieki znalazlam wlasnie teraz jakis topick czerwiec/lipiec ale tam chyba wiecej na czerwiec choc moze nie doczytalam dzieki a ty moze tez na lipiec ?

Gość marcoweczka
ja na marzec:)

boze ja chyba zakrecona naprawde jestem przeciez masz w nicku ze marcoweczka ale sory ja jestem jeszcze w szoku jaki pare godzin temu przezylam

Gość marcoweczka
twoje zakrecenie to sie dopiero zacznie:) takze...przyzwyczajaj sie pomalu:)

czesc dziewczynki widze ze nie ma jeszcze ani jedniej wiedzacej no ale coz moze juz za klika dni bedzie nas wiecej u mnie dalej wielkie zmeczenie i pobolewanie brzucha na dole i jest mi caly czas dziwnie i caly czas mi sie odbija ale mam nadzieje ze chociaz te zmeczenie przejdzie bo i do pracy trzeba i w domu obowiazki. pozdrawiam mam nadzieje ze sie ktoras z was odezwie

Gość lila lila lila
tych na lipiec jest już sporo, ale siedzą wszystkie na czerwiec / lipiec 2010 ja też mam lipiec 2010 ( ok 5.07), ale nie pasuje mi tamten topik

lila lila lila wiesz super ze sie odezwalas ja tez mam termin w okolicach twojego tzn nie wiem dokladnie mialam ostatni okres bo jak odpuscilam staranka to nawet nie zapisalam kidy@byla ale z ogolnch kalkulacji wlasnie tak jakos mi wychodzi 2-5 lipiec. bardzo fajnie ze sie odezwalas czy masz juz jakies objawy ? bo mi wlasnie zmeczenie i takie jakby caly czas ciagniecie w dole daly to myslenia i dlatego zrobilam test wczoraj ale jak zobaczylam dwie krechy to szok taki jak nie wiem.a u ciebie jak bylo? bylas juz u lekarza ja ide w poniedzialek. monisia647-a jak dlugie masz cykle moze jeszcze pochekaj albo idz na badnie krwi moze ono cos wykryje ale nic glowa do gory jak sie udalo to super bedziesz z nami i bedziemy lipcoweczki a jak nie to w nastepnym cyklu trzymam kciuki pozdrawiam .

czy na prawde nie ma zadnych dziewczyn z tym terminem. ja wlasnie dzisiaj bylam na wizycie u mojego gina i jetem 6tyg i 5 dni w ciazy hura odzywajcie sie dzewuszki

Gość lila lila lila
z terminem na lipiec - ja to o ciąży wiem już 3 tyg. Ostatni @ miałam 28 września. Jestem mega zmęczona i śpiąca, no i mdłości - ale nie wymiotuję na szczęście. Chodzę do pracy normalnie i trudno mi sobie z tym poradzić Byłam u lekarza 1,5 tyg temu i na usg był wtedy tylko pęcherzyk ciążowy. Teraz idę w piątek i mam nadzieję zobaczyć serduszko :-) A Ty miałaś już usg?

Gość anusiak18
hej dziewczyny ja wg moich wyliczen mam termin na 15 lipca:) jutro ide do ginekologa:)

hej dziewczyny mam pytanko co sądzicie czy jestem w ciąży ostatnia miesiączkę miałam 17.10 obecnie mam dostać jutro ale robiłam trzy testy i wszystkie wyszły z dwoma kreseczkami ale ta druga była lekko różowa , piersi mam bolące i bóle w podbrzuszu >>??

Hej dziewczyny:) Pozwolicie, że sie dołączę? U mnie szósty tydzień. Termin też na lipiec, tak ok. 25. 07 - jeśli wierzyć kalkulatorom na necie;)