Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klenofyna

powroze pozna pora 5 osobom z kart klasycznych

Polecane posty

Witam pozna pora powroze z kart klasycznych 5 osobom :) jestem jeszcze poczatkujaca ale postaram sie jak najlpiej zinterpretowac karty powiem o przeszlosci o terazniejszosci i przyszlosci :) prosze o napisanie swojego imienia :) bez pytania , to jest taka ogolna to ja chce cos o was powiedziec :) prosze pozniej o wystawienie opini czy sie cos zgadzalo :) zaznaczam ze jestem poczatkujaca i nie bierzcie wszystkiego do serca :) zapraszam :) i pamietajcie bez zadawania pytan

i prosze oc ierpliwosc :) troche czasu mi zajmnie tasowanie uklad interpretacja i napisanie :)

Gość Jussstttyna
Justyna- bardzo prosze:)

Gość fsgdgry
Monika, 31.08.1987

Gość To ja chętnie
Imię to Dorota :)

Gość zolzaa
jola 20 06 1980

Gość ja chce wiedzieć
Marta 20.03.1980

Gość aga 1983
agnieszka 1983.05 26

Gość na imie mi
Dorota.

Jussstttyna Justyna- bardzo prosze zaznaczam jeszcze raz ze jestem poczatkujaca :) i wyraz opinie czy cokolwiek sie zgadzalo :) przeszlosc: Justynko duzo co do przeszlosci katy mi nie zdradzily :( wychodza finase u ciebie w przeszlosci ktore mialas dobry profit finansowy pewne pieniadze , moze jakas wygrana ? hehe dobre korzysci i pewne finanse :) moze z rodziny dobrej pochodzisz gdzie o pieniadze nie bylo trudno , ale rowniez jakies klopoty z patnerem wychodza partner biznesowy ,jakies blokady? cos zle sie potoczylo zawodowo moze u ojca? jakies rozmowy ktore nie wyniosly niczego , spory wyszly ale rowniez zagrzebanie ich tu wyszlo w kartach ze jakas kobieta byla w niebezpieczenstwie moze mial ktos tobie wazny wypadek w przeszlosci etc . terazniejszosc : tu wychodza 2 dzieci , oraz odejscie od partnera, w domu izolacja , moze cierpisz na jakas aktualnie chorobe ? homepopatkia etc ? kolo ciebie choroba ale nie grozna :) moze jestes rozwodka zalatwienie z urzedami pogmatwana sprawa moze rozwod etc?? przyszlosc : nowe otoczenie cie czeka , nowe znajomosci , i dobre :) jakies zmiany moze przeprowadzenie si e, nowy zwiazek ? milosc czeka cie nowa , jesli planujesz podroz w krotce badz niebawem , to okaze sie ze nie pojedziesz , jakas krotka podroz gdzie pojawia si ekomplikacje prosze cie napisz czy cokolwiek sie zgadza :) i nie bierz wszystkiego do siebie bo poczatkujaca jestem :) jesli glupoty wyszly przepraszam najmocniej :)

ostrzegam osoby które wróżą sobie w piątek 13 tego spotka nieszczęście :classic_cool: to czego najbardziej pragną zawali się

Gość Jussstttyna
Oj, przykro mi, NIC sie nie sprawdzilo- wrecz przeciwnie:D przeszlosc: Justynko duzo co do przeszlosci katy mi nie zdradzily wychodza finase u ciebie w przeszlosci ktore mialas dobry profit finansowy pewne pieniadze , moze jakas wygrana ? hehe dobre korzysci i pewne finanse moze z rodziny dobrej pochodzisz gdzie o pieniadze nie bylo trudno , ale rowniez jakies klopoty z patnerem wychodza partner biznesowy ,jakies blokady? cos zle sie potoczylo zawodowo moze u ojca? jakies rozmowy ktore nie wyniosly niczego , spory wyszly ale rowniez zagrzebanie ich tu wyszlo w kartach ze jakas kobieta byla w niebezpieczenstwie moze mial ktos tobie wazny wypadek w przeszlosci etc . Wrecz przeciwnie- nigdy nie mialam duzo kasy, nigdy nie wygralam, zawsze bylo mi zle i ciezko. Nie pochodze z dobrej rodziny- raczej biednej, teraz stanelismy na nogi. Partner biznesowy- nie... Ojciec zmarl,wiec nie ma blokad zawodowych:O Wypadke kobiety- nieeee, zadna nie miala wypadku. terazniejszosc : tu wychodza 2 dzieci , oraz odejscie od partnera, w domu izolacja , moze cierpisz na jakas aktualnie chorobe ? homepopatkia etc ? kolo ciebie choroba ale nie grozna moze jestes rozwodka zalatwienie z urzedami pogmatwana sprawa moze rozwod etc?? haha- bzdury:) Nie cierpie na absolutnie zadna chorobe, rozwodka? nieeee, jestem mloda, 21 lat:D Dzieci tez brak:D przyszlosc : nowe otoczenie cie czeka , nowe znajomosci , i dobre jakies zmiany moze przeprowadzenie si e, nowy zwiazek ? milosc czeka cie nowa , jesli planujesz podroz w krotce badz niebawem , to okaze sie ze nie pojedziesz , jakas krotka podroz gdzie pojawia si ekomplikacje Sie okaze:D

fsgdgry Monika, 31.08.1987 zaznaczam ze jestem poczatkujaca wiec nie bierz wszytskiego d siebie i wyraz opinie :) czy cokolwiek sie zgadza :) jesli jakies glupoty wyjda przepraszam najmocniej :) przeszlosc : jakis brak szczescia , i powodzenia , tutaj potrzebowalas na cos pieniedzy ale pieniadze nie wplynely , zle rokowania byly w przeszlosci finansowo wyszlo dziwnie bo jakas agresja w twoim otoczenia klotnie ,dziwnie i skomplikowane wyszlo - konflkty terazniejszosc: tutaj wyszla praca jakas dodtakowa , jakies drobne potyczki problemy w domu , do rozwiazania :) , masz dobre otoczenie lecz wystapuje u ciebie blokada ? tu wyszedl mezczyzna , ale kolo niego rowniez blokady przyszlosc: wiec tu ukazuje sie izolacja i osamotnienie w zwiazku w milosci , wiadomosci ,zmiana uczelni badz zwiazanego z ksztalceniem , oraz wychodzi wybor w tym zakresie , karta pieniedzy i zarobku fajnego przy tobie dodatkowe karty tego czego nie unikniesz uwazaj by cie w miosci nie oklamywano , nie zdradzono , bo tu wyszedl falszyzm nieporozumienia, wychodzi nowy zwiazek z kims o ciemnych wlosach , osoba oddalona od ciebie , mloda i przystojna :) on z innego miasta okregu badz w wyjezdzie go poznasz prosze cie nie bierz wszytskiego do siebie i napisz czy cokolwiek sie zgadza :)

oj to przepraszam :) dzis karty nie moia do mnie :( chyba za pozna godzina jeszcze raz przepraszam :( nie wiem co sie stalo :( wiec widze glupoty wychodza tak jak myslalam :( wiec na tym zakoncze :( moze innym razem :) pozdrawiam

Gość Jussstttyna
klenofyna- prosze sie nie przejmowac, napisalam po prostu szczerze,ale smiesznie wyszlo- wszystko na odwrot:) Pozdrawiam.

nie nie nie przejmuje sie :) tylko sama mialam uczucie ze cos nie tak :( nie wiem moze za pozna godzina , zawsze tak dobrze mi szlo :( a dzis nie wiem :) no nic , kazdy jest czlowiekiem a jeszcze sporo nauki przedemna :) ale nie bede dzis wrozyc bo piatek i 13 :P

Gość fsgdgry Monika
Dziękuje za wróżbę, w moim przypadku zinterpretowałaś karty bardzo trafnie i jeśli chodzi o pieniądze i o kłótnie w domu i o uczelnie - chociaż te wszystkie informacje były raczej ogólnikowe, jednak trafne. Jeśli chodzi o przyszłość to oczywiście Ci tego teraz nie potwierdzę, zobaczymy co czas pokaże. Jednak to prawdopodobne co napisałaś, jestem teraz w pewnej niejednoznacznej relacji.....Ale mam nadzieję że ta przepowiednia nie dotyczyła akurat jego tylko zupełnie innej osoby. Fajnie by było gdybyś sprecyzowała czy znam już tego chłopaka czy dopiero poznam.

Gość zolzaa
maly byc 5 a mnie nie ma:(