Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilaro

Dziwny sen

Polecane posty

Gość Lilaro

Witam Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto będzie w stanie mi pomóc. Mojej mamie przyśnił się mój zmarły tata. Pierwszy raz od śmierci, dodam, że była ona nagła (wypadek). Śniło jej się mianowicie, że ja i ona byłyśmy z wizytą u mojej cioci i wtedy mój tata wrócił. Mama krzyczała, że gdzie on tak długo się podziewał. Na to on przytulił ją, a ona zaczęła płakać, tata miał taką białą poświatę wokół siebie.

Gość Lilaro
Wydawało mi się to jasne jakiej pomocy oczekuję - chodzi mi o interpretację snu. Pomarańczowy Skurwysyn czy ty trudnisz się tego rodzaju działalnością?

Wydawało mi się to jasne jakiej pomocy oczekuję " takie rzeczy to tylko u kobiet :D

Kiedyś usłyszałam, że jeżeli śni się zmarły to znaczy, że trzeba się za Niego więcej modlić. Niestety nie znam się na snach i nie jestem w stanie Ci pomóc. Ale mi np. też się czasem śni moja śp. babcia.

to znaczy ze bardzo sie kochali, i chyba juz tak zostanie na zawsze... mi tez sie czesto sni tata, ktory mial zawal serca-psycholog mowi ze jesli sa takie sny to ktos nas bardzo kocha-ja wtedy ide na cmentarz sie pomodlic:)

Gość a czy sen musi coś znaczyć
Jeśli tak to co oznaczają sny erotyczne, z których budzi mnie orgazm? Tak mi się często zdarzało gdy mąż wyjechał na dłużej :)

Gość Lilaro
Dziękuję za pomoc. Mirellka84 dziękuję, twoje słowa dodały mi otuchy.