Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamojska panna

jaka sukienka rozmiar 42-44

Polecane posty

Gość zamojska panna

jaki krój radzicie ??

w litere A, prosta, bez udziwnien, odcinan, dekolt w szpic, najlepiej z szerokimi ramiaczkami albo z pojedyncza szelka. Odradzam gorset bez szelek. zakladam ze nie masz 180 wzrostu bo jesli tak to nawet przy tym rozmiarze mozesz zalozyc prawie wszystko.

Gość wejdz na
forum strefaslubna.pl Byl tam super temat jaka suknia dla puszystej, dziewczyny mialy super pomysly i przyklady. A suknie zaprezentowane wyzej, niestety odradzam

Wg mnie to suknia nie wyszczuplała Cię o 2 rozmiary jak twierdzisz. Przedłużany gorset podkreśla szerokie biodra, nadaje się tylko dla wysokich i szczupłych kobiet. Dziewczyny w większym rozmiarze powinny podwójnie zwracać uwagę na to co ubierają. Suknia powinna być prosta, bez upinań i drapań spódnicy. Najlepiej z skośnymi cieciami w pasie bo to optycznie wyszczupla. Dobry ejest tez dekolt w serek lub kopertowy bo optycznie wydłuża szyje.

Napuszony dół twojej sukni sprawiał ,że wyglądasz na bardzo dużą . Już lepiej wyglądają te niewielkie boczki.

ehhs... zdjecia jednak nie oddadzą tego co powinny. Ale każdy ma swoje zdanie. Ja tylko piszę co doradziły mi specjalisty w salonie mody ślubnej. I o dziwo w każdym salonie doradzały taki sam krój sukni.

Gość odradzlam z dwoch
powodow - po pierwsze , nie chcialam byc nietakowxna,ale skoro sie upierasz - suknia Cie nie wyszczuplala. Byc moze na zywo wygladalas pieknie , na wiekszosci zjec w aukcji niekoniecznie.. Po drugie, w aukcji piszesz,ze rozmiar to 40-42, a sama niby nosilas 44. No wiesz,to jednak spory rozrzut romiarowy, nawet jak na suknie z wiazaniem.. PS. Uwazam,ze kolezanka wypadla lepiej, ale to tez jeszcze nie to.

Gość miarka ale z ciebie
P-U-S-T-A-K !! Przecież dziewczyna wyglądała przepięknie i szczupło.

wrozko wybacz, ale to roznica nosic 44 i sprzedawac suknie w rozmiarze 44, a nosic 44 sprzedawac niby rozmiar 40. Wyszczuplanie polega na optycznym efekcie, a nie, ze skoro na tyle wygladam, to tyle ma suknia... Ponadto zgodze sie z przedmowcami kolezanka wyglada zdecydowanie lepiej, Ty, niestety wygladasz "poteznie", to czesty efekt przy tego typu sukniach. Inna sprawa, nie chcialabym takiej kolezanki jak Ty, ktora wrzuca w siec moje zdjecia jako przyklad kiepskiego wygladu - wysoce nieetyczne zachowanie. przepraszam za brak znakow diakrytycznych, ale cos mi sie nie ten, tego z klawiatura;]

Niestety wklejając swoje zdjęcia musisz zrozumieć że ktoś możne je skrytykować. Dodatkowo wkleiłaś zdjęcie koleżanki z niezbyt miłym pewnie dla niej komentarzem. Wg mnie to po prostu nie był tak dobry wybór jak sądzisz. Pewnie czułaś sie na ślubie super i gratuluję.

Gość Wrozko calkiem powaznie
Ci powiem - usun zdjecie kolezanki z fotosika! wyjatkowo nieladne zagranie..

mi też suknia wróżki się nie podoba i wygląda w niej nie ładnie ale koleżanka wróżki naprawdę ładnie wyglądała. Nie wiem w jakim salonie ci doradzali tą kiecke ale ktoś kto ją ci wcisnął nie życzył ci dobrze albo poprostu się na tym nie zna.

Gość bez przesady rozmiar 42-44
to nie puszysta, zlitujcie sie nie kazdy musi byc szkieletem w rozmiarsze 34 niektorym po prostu brzydko! a w modzie slubnej bedzie to 40-42, a kroj najlepszy litera A a co do gorsetu to obojetnie ja rozmiar 42/34dd mialam bez ramiaczek nic nie wylazlo, wystarczy dobrze dobrac

18:58 [zgłoś do usunięcia] bez przesady rozmiar 42-44 to nie puszysta, zlitujcie sie nie kazdy musi byc szkieletem w rozmiarsze 34 niektorym po prostu brzydko! a w modzie slubnej bedzie to 40-42, a kroj najlepszy litera A a co do gorsetu to obojetnie ja rozmiar 42/34dd mialam bez ramiaczek nic nie wylazlo, wystarczy dobrze dobrac a ha czyli ja jestem szkieletem? dlaczego wy ludzie tylko generalizujecie?

Gość bez przesady ale
a umiesz czytac ?????? napisalam ze nie kazdy wyglada ladnie jak ma rozmiar 34

Gość nbnbnb
nbnbn

Gość czyzby kryptoreklama
Wrozki? tak chetnie podbijac watek.. hmmm

Gość szafirek....
wedlug mnie powinna byc w litere A, bez ozdob i marszczona ewentualnie tylko w gornej partii. i material raczej matowy a nie blyszczacy