Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoki blondyn 38 lat

podoba mi sie jedna dziewczyna ale jest mezatka

Polecane posty

normalnie oszalalem na jej punkcie. zagadalem do niej kilka razy, ona grzecznie odpowiedziala i tyle. w koncu zaprosilem ja na kawe a ona pokazala mi obraczke, usmiechnela sie i powiedziala: " o 6 lat za pozno". na co ja odpowiedzialem ze nie mam szczescia do kobiet i sie zadnej nie podobam a ona " moze podobasz sie zajetym" i poszla. nie widzialem jej juz tydzien i szlag mnie trafia. z jednej strony chce ja zobaczyc, choc na chwilke a z drugiej wiem ze jak ja zobacze to bede chcial sie z nia znowu umowic i znowu mnie oleje.... walnijcie mnie w moj glupi leb to moze otrzezwieje

czy ktos odpisze?

Gość co za ciapa
"na co ja odpowiedzialem ze nie mam szczescia do kobiet i sie zadnej nie podobam" kurcze jak mnie denerwuja faceci ktoerzy robią z siebie takie ciapy:((( nie dziwie sei ze sie toba nie zainteresowla:D

Gość wysoki blondyn lat 38
jak przeczytalem powyzszy komentarz to wiedze ze wyszedlem na ciape :P normalnie taki nie jestem ale jak ja widze to mi sie jezyk placze, wlacza mi sie stres i gadam glupoty

Gość bbrruukk
na co liczysz ,przeciez od meza nie odejdzie ,znajdz sobie inny punkt zainteresowania

Gość olo 38
stary nie odpuszczaj powiem ci z wlasnego doswiadczenia nie odpuszczaj

Gość po...ne to wszystko
a komu to qr...przeszkadza, że jest męzatką....chyba tylko męzowi, ale trzeba olać gościa.

Gość ty masz 38 lat???
ło matko

Gość dooobry pomysl
gdzie ja spotkałeś? w galerii handlowej/markecie?:)

Gość vvvvvvvvvvvvv111222333
blondyn,napisz ile ona ma lat

:D:D:D:D top odkopany po roku?:D:D:D nieźle .... a jakiś typ napisał, żeby autor nie odpuszczał .... hahaha... po roku..... :D:D

Gość czy sa w ogole dobre podszywy
a ty debilko po co go podniosłaś?:O

:D:D:D:D:D:D:D jak nie widzisz, to nawet nie ma co Ci tłumaczyć:Dbo i tak nie zrozumiesz:D:D

Gość rererrerere
Bo prawda jest taka, że niektórych kręcą tylko mężatki bo boją się wchodzić w normalne związki. A taka mężatka to taki bezpieczny obiekt uczuć i fantazji które zazwyczaj się nie spełnią a jeśli nawet to koleś też może czuć się bezpiecznie nie musząc być odpowiedzialny spotykając się od czasu do czasu z mężatką. gdyby ta kobieta się rozwiodła i chciała z nim się spotykać to pewnie szybko czar by prysł i kolesia ona przestała by pociągać bo spotkania były by częste a i odpowiedzialność za związek by wzrosła. I takie tłumaczenie, że koleś ma pecha do kobiet jest naprawdę śmieszne. Tak samo jak kobiety piszące, że mają pecha do mężczyzn bo trafiają na samych drani - nie, one nie trafiają na samych drani tylko tacy ją tylko kręcą.

Gość czy sa w ogole dobre podszywy
widocznie bardzo ci zalezy zeby ciagle top podnosic :P