Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

josawli

inna suknia ślubna

Polecane posty

jestem wysoka (184cm) i szczupła (w porywach do 64kg) szuka sukni ślubnej, która pozwoli zakryć mi mój kompleks spowodowany chorobą genetyczną - mam odstające łopatki i wyraźne obojczyki - ale z tymi ostatnimi jakoś daję jeszcze radę ;) nie mam jakichś wymagań co do dołu sukni - może być i taka "bita śmietana" ale bez przesady ;) mój komfort będzie zależał raczej od widoczności moich skrzydełek. ktoś coś zaproponuje?

Ja też mam skrzydełka i rozumiem cię doskonale ja pokochałam wszystkie sukienki, które są odcinane po biustem i lekko rozkloszowane. Wtedy mniej się to rzuca w oczy.

też przymierzałam taką rozkloszowaną i jakby skrzydełka zaniknęły, ale boję się, że mimo wszystko, nie będę się czuła super komfortowo...

Rozumiem cię doskonale ja miałam to samo. Dopiero w tamtym roku ubrałam sukienkę po 10 latach absencji na sukienki. Mam dla ciebie jeszcze jedną rade kup sobie w sklepie ortopedycznym pajączka korygującego postawę. I noś go do ślubu (najpierw po 10-15 później staraj się go nosić cały dzień) To skrzydełek nie zlikwiduje, ale wyrobi nawyk trzymania prostej sylwetki (wtedy też nikt nie zwróci uwagi na skrzydełka. Zresztą z doświadczenia wiem, że ludzie robią wielkie oczy jak mówię, że mam skrzydełka mało, kto to zauważa. Naprawdę :) Głowa do góry

ten model jest dobry dla kobiet o wąskich ramionach - on optycznie poszerza. najlepiej jakby ramiona też były zakryte. ale to rozwiązanie z wiązaniem na szyję jest bardzo ładne. dzięki!

Gość ja zaproponuje