Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anna-R

Dziewczyny uważajcie!!

Polecane posty

dziewczyny uważajcie z kim piszecie!! Jest tutaj dziewczyna z niezarejestrowanym nickiem lub też może używać nicka podobnego do mojego ( Anna- R) ,która wcina się w posty które są dla niej odległym tematem i przy tym wszystkich obraża.. Trzeba ten temat poruszyć gdyż ona prowokuje i na forum dochodzi do kłótni.Osoby niezarejestrowane w sumie nie mają się czego obawiać ale te które mają tu konto to mają problem. Osoba ta ( podejrzewam jakaś niedojrzała małolata ) wykorzystała mój e'mail to swojego nicka (nawet nie wiedziałam ze tutaj można na jednym adresie ) i założyła temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4280028 pt. "Do ciekawych rozmów zapraszam... .. do mnie na mail , dla samotnych mężczyzn." Przy tym u niej był podany oczywiście mój e'mail. Dostaję teraz odpowiedzi od jakiś mężczyzn.. Podejrzewam, że na tym poście również ta dziewczyna zawita i będzie mnie obrażać..żeby tylko mnie. Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość wuzettka
Zaloz sobie nick bez zadych myslnikow czy literek "i" i "l", nie podawaj przy nicku swojego maila i po problemie.

Nicka to ja napewno zmienie... no i oczywiście adresu nie podam.. Dzięki dziewczyny ;)

Gość jakichś mężczyzn
Do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAKICHŚ