Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miasteczkowa26

Mam dużo mankamentów figury,jest tu ktoś kto mi może podpowiedzieć jak sie ubrac

Polecane posty

Gość miasteczkowa26

Jestem niska - mam 158cm. Figura gruszki, która po ciąży nabrała dodatkowych kilogramów (10!) Więc tak: mały biust, talia jest ale pozostała mi rozciągnięta skóra, odstający brzuch i boczki... do tego 100cm w biodrach i grube uda, łydki też nie należą do najszczuplejszych :( W co sie nie ubiorę czuje sie źle, grubo... co ja mam nosić?? Uwielbiam moje jeansowe rybaczki ale ponoć skracaja figurę.

Gość l.oooooooooooooooo
noś to w czym czujesz się dobrze

Gość hej mam podobne figure
do Ciebie, tzn wzrost i figura gruszki ale gruba nie jestem nie nos rybaczek Ci radze ja sama ich unikam bo to kazdego pogrubi za to nos buty na obcasie i dlugie spodnie zaslaniajace obcas nie wkladaj spodni w kozaki jak robi to polowa dziewczyn na ulicy

Gość hej mam podobne figure
bluzki nos odcinane pod biustem i rozszerzone - zaslonia brzuch i boczki

Pierwsza sprawa- nie ukrywaj dodatkowych kilogramów pod ubraniami "namiotami", będziesz wyglądała na o wiele grubszą niż w rzeczywistości. Ze względu na wzrost zrezygnuj z długich spódnic na rzecz tych do kolan.Pamiętaj by bluzka lub sukienka były dopasowane w tali ( jeśli chcesz uniknąć efektu "wylewającej" się skóry zaopatrz się w odpowiednią bieliznę korygującą- szeroki jej wybór znajdziesz na koronka.pl) .Odwrócisz uwagę od szerokich bioder zakładając coś kolorowego na górę. Generalnie podkreślaj to, co lubisz w swoim wyglądzie najbardziej- może piękne dłonie?( wtedy noś pierścionki, bransoletki0.